PAO NA SPLIĆANKU

Atraktivna Hrvatica Klara zavela mladu tenisku zvijezdu: ‘Živimo kao u bajci. Riječima ne mogu opisati svoju sreću‘

Splićanka je nedavno završila studij sportskog menadžmenta na clevelandskom sveučilištu

Klara Mrčela i Michael Mmoh

 Instagram/screenshot

Michael Mmoh tenisač je koji neočekivanim pobjedama nastavlja svoj put do finala Australian Opena. U posljednjem mu je okršaju na put stao Nijemac Alexander Zverev, koji je dobio prvi set, ali su se stvari ubrzo promijenile i Mmoh je dobio naredna tri sa 6:4, 6:3, 6:2 i prošao dalje.

Impresivne teniske pothvate prati i Mmohova partnerica, također tenisačica, ali i Hrvatica, Klara Mrčela. Prekrasna 23-godišnja Klara vezu je potvrdila još u studenome 2020. kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u ogledalu, a godinu dana stariji tenisač komentirao je objavu riječju "Moja".

Nedugo nakon službene potvrde veze, Mrčela je podijelila da su zaručeni i izjavila da je to bila "najposebnija noć u njihovim životima".

- Riječima ne mogu opisati koliko sam sretna i zahvalna što smo našli jedno drugo. Uistinu živimo kao u bajci i ne želimo da to ikad završi - rekla je.

Atraktivna Splićanka je nedavno završila studij sportskog menadžmenta na clevelandskom sveučilištu, no za razliku od svog zaručnika, još nije ušla na prestižni "Tour".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 14:13