EMOTIVNA PRIČA

Anđa Marić progovorila o razvodu: ‘U tom mi se trenutku činilo kao da mi se svijet ruši...‘

‘Tek što mi je suprug uručio papire za razvod, trudila sam se stvoriti privid da je sve u najboljem redu...‘, napisala je

Anđa Marić

 Neja Markicevic/Cropix/

Pjevačica Anđa Marić podijelila je na Instagramu staru fotografiju pa sa svojim pratiteljima podijelila priču iza te fotografije - kako se osjećala, što se događalo i kako sada gleda na to fotografiju. Anđa je otvorila dušu obožavateljima i podijelila detalje razvoda braka od Matjaža Zore.

"Upravo tog tjedna, prije 15 godina, nastala je ova fotografija u stanu moje bake Agnes u Budimpešti. Snimio me je moj prijatelj i bivši suprug, Matjaž Zore...", počela je pjevačica u svojoj objavi.

"Sjećam se da mi se u tom trenutku činilo kao da mi se svijet ruši. Tek što mi je suprug uručio papire za razvod, trudila sam se pred petoricom prijatelja i suradnika—mojim frizerom, šminkerom, dizajnerom—stvoriti privid da je sve u najboljem redu. Ali Matjaž, gledajući me kroz objektiv, rekao mi je: ‘Ti meni ne možeš lagati.‘ Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same...", opisuje pjevačica.

Ipak, sada kada gleda tu fotografiju i razmišlja o prošlosti shvaća da su to predivne uspomene. "Dok razmišljam o prošlosti i preobražavam te uspomene, gledajući ovu sliku shvaćam da je ona najdivniji hommage mojoj baki, Mađarskoj, glazbi, djetinjstvu i kulturi koji smo ikada mogli stvoriti. To se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je album projekta Kisha, ‘A Nyár, izdan u Mađarskoj na mađarskom jeziku", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:20