PUTEM OBLAKA

Ana Radišić u live podcastu u Esplanadi ugostila brojne poznate Hrvate: Evo tko je sjeo na ‘vrući‘ stolac

U šest tematskih podcasta gostovali su vrhunski sportaši, najveća imena glazbene industrije, te uspješni poduzetnici

Ana Radišić

 Davor Pongracic/Cropix

Smaragdna dvorana zagrebačkog hotela Esplanade tijekom današnjeg popodneva i večeri mjesto je zbivanja live podcasta "Putem oblaka s Anom Radišić, na kojem je poznata RTL-ova voditeljica ugostila pomno brane osobe iz domaćeg javnog i poslovnog života.

Kroz šest tematskih podcasta, u ugodnoj atmosferi okupljenima je Ana Radišić kroz zanimljive i inspirativne priče iz njihovih karijera pobliže predstavila svoje sugovornike, koji su s voditeljicom, porazgovarali udobno smješteni na pozornici.

image

Martin Sinković, Ana Radišić, Sandra Perković i Valent Sinković

Davor Pongracic/Cropix

Program je u 14 sati započeo podcastom "Visokom petom u visine“ u kojem su uspješne poduzetnice Iva Radić, osnivačica portala Journal.hr i Aleksandra Dojčinović, modna dizajnerica i vlasnica brenda Lei Lou, podijeliti iskustvo kako su biznis razvijale od nule i postale najveće ambasadorice vlastitog brenda.

image

Serija podcasta pod nazivom 'Putem oblaka' s Anom Radišić

Davor Pongracic/Cropix

Uslijedio je podcast "Oblak broj 007“ gdje su u fotelje nasuprot Ani sjeli arhitekt Ante Vrban i osnivač brenda Surf'n'Fries Andrija Čolak i ispričali kako su svoje uspjehe iz Hrvatske proširili na cijeli svijet.

"Strah od letenja? Nije opcija!“ ime je trećeg podcasta u kojem je Ana ugostila tri žene koje suvereno stoje na čelu velikih tvrtki: Josipa Maslać Petričević direktorica je tekstilne industrije Naftalina, Martina Ravlić je direktorica drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI, dok je Ivana Ravlić članica uprave mesne industrije Ravlić. Uz to ove tri uspješne dame odlično balansiraju između biznisa i privatnog života.

image

Valent i Martin Sinković

Davor Pongracic/Cropix

U podcastu "Uhvati vjetar“ gosti su proslavljeni hrvatski sportaši i nositelji olimpijskih zlatnih odličja, atletičarka Sandra Perković i veslači, braća Martin i Valent Sinković, koji su svojim uspjesima postali ambasadori Hrvatske u svijetu, a Ani su otkrili koliko odricanja i predanosti stoji iza njihovih trijumfa. Na pitanje može li se uz karijeru imati još jedna karijera odgovor stiže u podcastu "Ljubav kao gorivo" u kojem gostuju TV voditeljica, ali i diplomirana pravnica Marijana Batinić, vlasnica modnog brenda Jolie Petite i slastičarnice Jolie Petite Patisserie te nekadašnji uspješni model s međunarodnom karijerom Ljupka Gojić Mikić i TV voditeljica i glazbenica Ida Prester. Sve tri gošće iznimno su utjecajne i na društvenim mrežama i uvijek spremne na nove izazove.

image

Sandra Perković

Davor Pongracic/Cropix

Događanje završava pocastom "Kako zvuči nebo?" koji počinje u 20 sati i u kojem će jedan od najuspješnijih domaćih glazbenih autora i osnivač benda Madre Badessa Tonči Huljić pričati o svom glazbenom putu i biznisu koji se iz njega razvio. Na pozornici će mu se, za kraj, pridružiti jedno od najpoznatijih glazbenih imena regije, talentirana pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, te mladi glazbenik Matija Cvek koji neumorno niže hitove, kao i nagrade struke i publike.

image

Ana Radišić i Sandra Perković

Davor Pongracic/Cropix

Inače, live podcast "Putem oblaka s Anom Radišić“ nastavak je Anine podcast priče koja je krenula prije nešto manje od dvije godine i u kojoj joj svake nedjelje u goste dolaze ljudi iz javnog i društvenog živote. Svi podcasti s eventa u Esplanadi naknadno će biti dostupni na Aninom You Tube kanalu, kao i na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera.

image

Ana Radšić

Davor Pongracic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:45