LJUBAV NE CVATE

Ana o Alenu: ‘Ta reakcija je njegov odraz. Na fizičkom izgledu se može raditi, ali na ograničenom razmišljanju...‘

‘Nekako su se izgubile prave vrijednosti kod ljudi, više se gleda samo na izgled i površne stvari‘, kaže Ana iz ‘Braka na prvu‘

Brak na prvu: Ana i Alen

 Suzana Bota/

U drugoj smo epizodi "Braka na prvu" vidjeli ljubav na prvi pogled, ali i onu koja to nije. Dok su Josip i Renata kliknuli na prvu, Anu i Alena ljubav nije oborila s nogu. Eksperti smatraju da je Ana draga i senzibilna te misle da joj treba snažan muškarac koji će joj biti oslonac i zbog toga su je spojili s Alenom.

"Nemam visoko postavljenu letvicu za ljubav. Dan po dan pa ćemo vidjeti. Prvo da se upoznamo pa kako bude", rekla je Ana u emisiji. Alen je istaknuo da mu je fizički izgled važan pa se, kada je ugledao Anu pred oltarom, šokirao jer nije očekivao takav profil djevojke.

image

Brak na prvu: Ana i Alen

Suzana Bota/

"Svi gledamo različito na potencijalne partnere, nekome je fizički izgled bitan više, nekome manje. Njegova je reakcija njegov odraz. Za mene je to pogrešna reakcija, nije bilo u redu suditi na temelju jednog pogleda. Na prvu sam mislila da je i on nervozan, nisam bila svjesna da ga je moja pojava toliko potresla", kazala je Ana za Jutarnji.

Dodala je kako njoj fizički izgled nije bitan jer smatra da ima puno bitnijih stvari. "Mislim da su se nekako izgubile prave vrijednosti kod ljudi, više se gleda samo na izgled i površne stvari. Ljudi si daju za pravo očekivati savršenstvo, a ne gledaju na to što oni mogu ponuditi - ne mislim na materijalno, nego kao osobe", istaknula je.

image

Brak na prvu: Ana i Alen

Suzana Bota/

Zavjeti, fotografiranje, prvi ples i nedostatak "kemije" uzrokovao je nelagodu koju su pokušali riješiti razgovorom, no nisu znali o čemu bi konkretno razgovarali. Ana je objasnila da joj Alen ne djeluje opušteno, već suzdržano, a njezina je prijateljica prokomentirala da je više s mamom, nego s gostima. No hoće li, bez obzira na prvi dojam, to ipak biti prava ljubav, Ana u to ne vjeruje.

"Teško je govoriti o ljubavi u ovom slučaju. Posebno zato što nije bilo tog prvog klika. Na ljubavi se radi, a za to je potreban interes s obje strane i jako puno truda", objasnila je. Ana nam je otkrila da je već imala slična ljubavna iskustva. "Sada kad gledam na to, mogu reći da je i na sreću. Osobe s takvim razmišljanjem ne trebaju mi u blizini. Na fizičkom izgledu se može raditi, a kako će oni sa svojim ograničenim razmišljanjem, malo teže", rekla je pa se osvrnula na Alenovu suzdržanost koju su svi primijetili prvoga dana.

image

Brak na prvu: Ana i Alen

Suzana Bota/

"Njegova suzdržanost me na prvu pogodila, priznajem. U istoj nepoznatoj situaciji smo se našli. Mogao je pokazati više tu mušku stranu, zreliju i razgovarati sa mnom kasnije. Mislim da bi to bilo korektnije nego biti kao dijete koje nije dobilo željenu igračku. Propustio je dobru zabavu već na početku", kazala je Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 22:31