POVRATAK U TERETANU

Ana Gruica Uglešić odlučnija nego ikada: ‘Jutros sam je**** mater sebi, svemiru...‘

Iznenadila snimkama iz teretane na kojima je poprilično jakim riječnikom najavila povratak među sprave

Ana Uglešić u teretani

 Screenshot/instagram/

Ana Gruica danas je na Instagramu svoje pratitelje iznenadila snimkama iz teretane na kojima je poprilično jakim riječnikom najavila povratak među sprave.

Glumica iz Gradskog kazališta mladih u Splitu te ujedno i instruktorica fitnessa, teškom je girijom u svojoj lijevoj ruci pokazala da je spremna za povratak u teretanu i nastavila izvoditi vježbe.

- Jutros sam je***** mater sebi, cijeloj teretani, svemiru. To što ne mogu hodat‘, to je manje bitno - napisala je Gruica uz snimku kako vježba te dodala kako je "bitno da se vratila teretani".

image

Ana Uglešić u teretani

Screenshot/instagram/

Mimo objava iz teretane, kojih će očito u budućnosti biti više, Gruica često na Instagramu dijeli svoje avanture, putovanja, zgode iz kazališta, ali i lijepe trenutke sa svojim suprugom Boranom Uglešićem.

Naime, zajedno su već šest godina, a prošlog su ljeta zaintrigirali javnost svojim vjenčanjem. Iako su se zaručili još 2017., nakon godinu dana veze, ceremonija se održala u crkvi Svetog Luke u Sitnu Gornjem. Doduše, spomenuto vjenčanje zaintrigiralo je domaće tabloide i dovelo u pitanje prijateljstvo Ane i Viktorije Rađe.

Podsjetimo, njih dvije su dugogodišnje prijateljice, a upoznale su se još tijekom manekenske karijere. Nerijetko su na društvenim mrežama objavljivale posvete jedna drugoj.

image

Ana Uglešić u teretani

Screenshot/instagram/

Budući da se Viktoria i Dino nisu pojavili na vjenčanju, odmah se proširila priča da je puklo veliko prijateljstvo među bivšim manekenkama. No, da je između njih sve u redu, svjedoče njihove objave na Instagram Storyjima.

- Puklo prijo, što ćemo sad?? - duhovito je uz puno emojija napisala Viktorija Rađa, a nije se dugo čekao odgovor Ane Gruice Uglešić.

- Pa eto. Ovi znaju prije nas - oglasila se i Gruica, koja početak kolovoza provodi na Mikonosu, gdje je sa suprugom otišla na medeni mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:59