POHVALILA SE

Američki san Ivane Knöll, tulumarila je s oskarovcem: ‘Moj prijatelj Jamie je došao. Miami je gorio!‘

U VIP separeu točio se najskuplji alkohol, uključujući i popularni bourbon brenda Brown Sugar Bourbon u vlasništvu slavnog glumca

Ivana Knöll i Jamie Foxx

 Screenshot/INSTAGRAM

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Ivana Knöll imala je novogodišnji doček iz snova. Naša najpoznatija navijačica slavila je u Miamiju u američkoj saveznoj državi Floridi i to u društvu oskarovca Jamieja Foxxa.

Naravno, Ivana se na Instagramu odmah pohvalila videima na kojima zavodljivo pleše kraj slavnog holivudskog glumca.

Čini se kako je elitno društvo uživalo u VIP separeu u kojemu se točio najskuplji alkohol, uključujući i popularni bourbon brenda Brown Sugar Bourbon, koji je upravo Foxx kupio u ožujku 2021.

- Prije karantene uzrokovane covidom-19 gledao sam kako boce BSB-a nestaju na svim mojim proslavama i znao sam da je to brend koji želim staviti u središte pozornosti. BSB će se svidjeti svakome tko ga proba, baš kao što se svidio i meni - rekao je tad Jamie, junak hit filmova "Odbjegli Django" i "Collateral".

- Moj prijatelj Jamie je došao. Miami je gorio! - objavila je seksepilna Ivana na društvenoj mreži.

Prije toga, Knöll je bila i u New Yorku.

Podsjetimo, tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru broj pratitelja na Instagramu porastao joj je na čak 3,6 milijuna, a o Ivani su s velikim zanimanjem izvještavali i brojni svjetski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 18:22