Žuto je IN: Minionsi obaraju sve rekorde

Malci 2: Kako je Gru postao Gru

Malci 2: Kako je Gru postao Gru proteklog vikenda u Hrvatskoj je pogledalo 29.000 ljudi s čime je postigao nekoliko rekorda. Osim što je proteklog vikenda bio najgledaniji film u Hrvatskoj, Malci su postigli najbolje otvaranje u odnosu na sve animirane filmove u Hrvatskoj u protekle 3 godine.

Na globalnoj razini, Malci su u prošlom, a ujedno i prvom vikendu otvaranja ostvarili prihod od $202 milijuna, što ga svrstava među 6 najgledanijih animiranih filmova svih vremena za prvi vikend otvaranja.

U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, glazbom, akcijom i ......Malcima.

Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.

image

Malci 2: Kako je Gru postao Gru

SINKRONIZIRANO u kinima

GLASOVI: Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović, Ervin Baučić, Ana Begić Tahiri, Branka Cvitković, Duško Valentić, Marko Cindrić, Darko Janeš, Mirta Zečević, Ivan Tunica, Boris Barberić, Marko Juraga, Mladen Vujčić, Goran Malus i Ivica Zadro

Redatelj: Kyle Balda, Brad Ableson

Scenarij: Brian Lynch, Cinco Paul,

Producenti: Jean-Luc Florinda, Janet Healy, Latifa Ouaou

Glumci: SINKRONIZIRANO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:46