Wienerberger predstavlja elegantan glineni crijep Planoton 10

 Wienerberger

Novo – moderan crijep potvrđene kvalitete

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja. Poslovanje Wienerberger grupe temelji se na inovacijama i cjelovitim rješenjima za izgradnju doma koja poboljšavaju kvalitetu življenja. Novost u ponudi Wienerbergera je elegantan glineni crijep Planoton 10 s mnogim estetskim i funkcionalnim prednostima koje će vam osigurati izgradnju modernog i sigurnog doma spremnog za sve izazove koje godine donose.

image
Wienerberger

Planoton 10 je crijep modernog dizajna velikog formata, dostupan je u najtraženijim bojama i dolazi uz sigurnost koju pruža dobro poznata Tondach kvaliteta. Kompletno rješenje za siguran krov dolazi uz 33 godine jamstva, a dobro je rješenje i za krovove blagih nagiba.

Kod izgradnje doma svatko ima puno pitanja, a kako bi potraga za savršenim crijepom bila što manje stresna, pobrinut će se Tondach stručnjaci. Crijep Planoton 10 preporučuju kupcima koji žele dom s modernim i elegantnim crijepom. Atraktivan izgled s minimalističkim dizajnom ima odličnu funkcionalnost budući da zahvaljujući svojoj strukturi i korištenju najsuvremenijih metoda pečenja gline s površinskom zaštitom, osigurava optimalnu težinu i izvrsnu mehaničku čvrstoću. Budući da je Planoton 10 napravljen od prirodne gline i ne sadržava kemijske dodatke djeluje pozitivno na okoliš i stvara zdravije okruženje za ukućane. Njegova konzistencija je takva da tijekom dana upija vlagu, pogotovo tijekom ljetnih noći i ispušta je u okoliš i tako djeluje kao da dom diše u skladu s prirodom. Ako želite crijep velikog formata, jednostavnog oblika, koji se lako postavlja na krov, idealno rješenje je Planoton 10 jer samo 10 crjepova je dovoljno za pokrivanje 1 kvadratnog metra.

image
Wienerberger

Wienerbergov tim profesionalaca stoji na raspolaganju kupcima za sva pitanja, dileme, a tu je i projektno-tehnička podrška koja je spremna riješiti svaki izazov i uštedjeti vrijeme prilikom potrage i odabira za kompletnim rješenjima za izgradnju kvalitetnog i postojanog doma. Cjelovita rješenja za krov jamče kvalitetu i kompatibilnost, a dodatnu sigurnost svakom kupcu osigurat će Tondach jamstvo za krovni sustav.

image
Wienerberger

Planton 10 je idealno rješenje za modernu arhitekturu u kojoj će moći uživati sljedeće tri generacije zahvaljujući revolucionarnoj površinskoj zaštiti i visokoj kvaliteti koja jamči dugi vijek trajanja i postojan izgled. Trenutno jedan od najmodernijih crjepova na tržištu u ponudi je Wienerberger grupe i dostupan kod svih Wienerberger partnera, a i preko web shopa. Ponudu za moderan i elegantan krov s crijepom Planoton 10 zatražite putem web shopa ili posjetite neka od brojnih prodajnih mjesta Wienerberger partnera.

image
Wienerberger

Wienerberger neprestano radi na poboljšanju ponude koja će biti estetski privlačna, funkcionalna, racionalizirati potrošnju energije, čuvati okoliš i osigurati zdravlje i sigurnost svih ukućana. Aktivno doprinosi boljoj kvaliteti življenja i poslovanja na održivi način – s ekološkog, socijalnog i ekonomskog aspekta. Saznajte više o poslovanju i kompletnoj ponudi na wienerberger.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 00:25