Vrijedne nagrade za kupnju domaće kozmetike u Konzumu

 Promo

Ako ste korisnik kozmetičkih proizvoda domaćih brendova Asebon, Asepsoleta, Biobaza, Rosal Lipbalm, Melem, Pitroid, Plidenta, Ralon, Rosal i Rosal Clean te ih tijekom listopada kupite u Konzum trgovinama, možete sudjelovati u bogatoj SMS nagradnoj igri.

Sudjelovati je vrlo lako – dovoljno je kupiti jedan, bilo koji proizvod i poslati SMS sadržaja: MAGDIS, broj računa, ime i prezime, adresu na broj 60777 (2,40kn/SMS) te iskušati sreću u osvajanju vrijednih nagrada. Svaki tjedan dijeli se jedan električni romobil Fiat500 F-10 te 25 poklon paketa kozmetike u vrijednosti tisuću kuna. U završnom izvlačenu, možete osvojiti Fiat 500C Dolce, neodoljivu gradsku jurilicu u Plidenta plavoj boji.

image
Promo

Za potrebe nagradne igre Asepsoleta, Biobaza, Melem, Plidenta i Ralon su pripremili i posebne pakete po povoljnim cijenama koje također možete naći u Konzum trgovinama. Iskoristite ovu priliku, osigurajte si zalihu omiljenih proizvoda te povećajte mogućnosti dobitka. Broj prijava nije ograničen sve dok svaka prijava sadrži jedinstveni broj računa. Čuvajte račune kao dokaz o kupnji i pratite web stranicu www.magdis-grupa.hr za informacije o dobitnicima. Ovdje također možete naći i odgovore na sva pitanja vezana uz SMS nagradnu igru.

Pazi, mazi, vozi… i još stotinu razloga za njegu premium proizvodima domaćih kozmetičkih brendova uz koje su odrasle generacije zadovoljnih kupaca.

Pogledajte bogati nagradni fond:

image
Promo

Fiat 500 1.0 GSE BSG Dolce

Osvojite novi Fiat 500 Hybrid - 3-cilindrični 1,0-litreni benzinac s 12-voltnim remenom, integriranim elektromotorom (BSG) i litijskom baterijom, koji zajedno isporučuje 70 konjskih snaga i 92 Nm pri 3500/min. Blistava plava Dipinto di Blu boja oduševit će vas na prvu, dok će gradska vožnja biti još ugodnija uz presvučenu presvlaku od ledeno bijele tkanine Oxford i fiksni stakleni krov sa sjenilom protiv sunca. Blještav je, sjajan je. To je izvrstan gradski auto.

image
Promo

Električni romobil Fiat 500 f-10

Osvojite Fiat 500 električni romobil sa kotačima od 10” i težinom od 15.40 kg, koji je idealan za ugodnu gradsku vožnju. Vrijeme punjena traje 5-6 sati sata uz zaštitu od preopterećenja, posjeduje mogućnost sklapanja upravljača, ekran na kojem se može vidjeti status baterije, prijeđeni kilometri, brzina i osvjetljenje, te prednje i stražnje svjetlo. Napravljen je od čelika a snaga motora iznosi 350 W uz doseg do 20 km, ovisno o terenu i težini korisnika.

image
Promo

Poklon paket kozmetičkih proizvoda

Pripremili smo vam raskošni paket kozmetičkih proizvoda Magdis grupa brendova, koji osim što upotpunjuje cjelokupnu njegu lica, tijela i oralnu higijenu za cijelu obitelj, pruža i jedinstvenu, prirodnu svježinu te neodoljivu mekoću koja će vas oduševiti. Zaigrajte i osvojite poklon paket u iznosu od 1.000,00 kuna.

image
Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:41