NE PROPUSTITE

Vrhunski zapleti Agathe Christie i Okrutni zločini tropskog otočja na FOX Crime-u

@C.Dubois

BILO IH JE DESET

Od 6. siječnja u 22:00, svake srijede na FOX Crime-u

Prva moderna adaptacija remek-djela Agathe Christie, najprodavanijeg kriminalističkog romana svih vremena.

Desetero ljudi, pet žena i pet muškaraca, pozvani su u luksuzan hotel na napušteni tropski otok. Uskoro saznaju da su posve izolirani i odsječeni od ostatka svijeta, sve vrste komunikacije su prekinute i njihov boravak se pretvara u najgoru noćnu moru.

Zašto su namamljeni u ovu morbidnu klopku? Odgovor leži u njihovoj prošlosti, sramotnim događajima koje je svaki od njih pokušavao pažljivo i duboko zakopati. Danas, pod vrelim otočnim suncem, vrijeme je za plaćanje duga. Na kraju, nitko neće ostati. Bit će ubijeni, jedan po jedan, a pitanje se nameće - Tko je ubojica? Prvu epizodu ovog napete serije možete pratiti od 6. siječnja u 22:00h na kanalu FOX Crime te nadalje svake srijede u isto vrijeme.

image
TROPIQUES_CRIMINELS
Maja Krolo

SMRTONOSNI TROPI

Od 7. siječnja u 22:00, svakog četvrtka na FOX Crime-u

Prekrasni, tropski otok Martinique, smješten je u Karipskom moru. Svojom ljepotom mami posjetitelje diljem svijeta. Osim superlativa, postoji i mračna strana otoka koju možete otkriti u seriji „Smrtonosni tropi“ koja počinje s emitiranjem 7. siječnja u 22:00h na kanalu FOX Crime. Dvije policajke naći će se u bezizlaznoj situaciji te će morati ujediniti snage kako bi istražile sve veći broj umorstava. Jedna se slijepo drži zakona, a druga ima malo liberalniji pristup. Dvije slobodne žene i ništa im ne stoji na putu.

Iako su potpune suprotnosti, ovaj duo učinit će sve što je potrebno kako bi provodile zakon na otoku koji je poseban. Gotovo kao da je Martinique osobnost za sebe. Što sve može krenuti po zlu na idiličnom otoku možete vidjeti svakog četvrtka u 22:00h na kanalu FOX Crime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:39