Promo

Upišite online program za turističke vodiče i voditelje turističke agencije na Aspiri i budite spremni za nadolazeću sezonu

Steknite licencu za Turističkog vodiča ili Voditelja turističke agencije!
Aspira promo

Visoka škola Aspira organizira programe za polaganje stručnih ispita za Voditelje turističke agencije 07.12.2020. te Turističke vodiče 25.01.2021.

Nastava online i u živo

Kako bi se prilagodili još uvijek aktualnim mjerama predostrožnosti koje zahtjeva Stožer civilne zaštite vezano uz pandemiju Coronavirusa teorijski dio programa održat će se putem online edukacije kako bi osigurali prvenstveno sigurnost, ali i omogućili adekvatnu edukaciju i kvalifikaciju našim polaznicima programa te usavršavanje i konkurentnost na tržištu rada u nadolazećim vremenima.

Posebni dio po županijama izvodit će se na turističkim lokalitetima za koje se stječe licenca nakon odslušanog teorijskog dijela programa.

Praksa kao temelj stjecanja licence

Upisom seminara za turističkog vodiča na Aspiri jamčite sebi kvalitetno zaposlenje u turizmu. Od iskusnih ćete profesionalaca imati priliku naučiti sve tajne prakse. Težište programa leži na poznavanju hrvatske baštine kroz povijest, geografiju, povijest umjetnosti, hrvatski jezik i književnost. Usmjerenost programa na praksu ogleda se i kroz terensku nastavu, gdje će polaznici steći i praktična iskustva vođenja turista.

Program za turističke vodiče održati će se za više od deset županija i to za Splitsko-dalmatinsku, Dubrovačko-neretvansku, Šibensko-kninsku i Zadarsku županiju, kao i za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, Istarsku županiju, Karlovačku i Ličko-senjsku županiju, Primorsko-goransku županiju, Sisačko-moslavačku županiju, Krapinsko-zagorsku županiju.

Voditelj turističke agencije u pravom smislu riječi

Odjel za cjeloživotno učenje Aspira, organizira i provodi program za poslove Voditelja turističke agencije. Sukladno odredbama Zakona o pružanju usluga u turizmu svaka turistička agencija mora imati najmanje jednog zaposlenog voditelja poslova, a voditelj poslova mora imati položen stručni ispit. Stručni ispit za voditelje poslova polaže se pred ispitnom komisijom Ministarstva turizma.

Zbog toga organiziramo program za polaganje stručnog ispita s naglaskom na praktična znanja i vještine koja će se provjeravati na stručnom ispitu u Ministarstvu turizma. Program će voditi naši predavači s višegodišnjim iskustvom u praksi. Tijekom programa polaznici će dobiti precizne usmene upute za učenje koje će obuhvatiti sve ishode učenja, radne materijale za samostalni rad te obrasce koji će olakšati izradu seminarskog rada u okviru stručnog ispita.

Termini prilagođeni zaposlenima

Termini održavanja nastave izrazito su fleksibilno postavljeni. Popodnevni termin cjelokupne online nastave prilagođen je zaposlenim kandidatima. Moći ćete birati između većeg broja ispitnih rokova za polaganje ispita za Turističke vodiče, po jedan tjedno. Priprema stručnih ispita idu brzo i učinkovito uz spremne nastavne materijale

Početak programa za Voditelje turističke agencije 07.12.2020., a za Turističke vodiče 25.01. 2021.

Vrlo konkurentnu cijenu naglašavaju razne mogućnosti plaćanja: odjednom po sniženoj cijeni, na tri rate, ali i kroz obročnu otplatu do 12 rata. Posebni se popusti nude polagačima oba programa, kao i prijavljenima iz iste pravne osobe. Upute za prijavu kandidata i više informacija o programu za turističke vodiče naći ćete na https://www.aspira.hr/cjelozivotno-obrazovanje/turisticki-vodic/, a za voditelje turističke agencije na https://www.aspira.hr/cjelozivotno-obrazovanje/voditelj-turisticke-poslovnice/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:52