Ulicama Zagreba u posljednje vrijeme vozi najjači auto u gradu, jeste li ga vidjeli?

Zagrebačkim ulicama pretežito prevladaju vozila jednoličnih boja – crna, bijela, plava i poneka življa boja. Ipak, pravo kreativno osvježenje na ulice stiglo je prošlog mjeseca kada je lansiran Flaster, platforma koja spaja brendove koji žele iskoristiti sve prednosti pokretnog vanjskog oglašavanja s vozačima koji su svakodnevno na užurbanim lokacijama u gradu.
 Flaster

Flaster vozilima upravljaju odabrani vozači koji su svakodnevno na najposjećenijim lokacijama u gradu koji osiguravaju ugodnu vožnju uz dodatni benefit brenda koji se oglašava.

„NAJJAČI AUTO U GRADU“

Odnedavno se na ulicama Zagreba mogu vidjeti Franck vozila koja promoviraju njihov novi proizvod Franck Cremu, vozila s vizualima tvrtke SC Johnson za brendove Raid i Autan, ali i „najjači auto u gradu“ u zakupu Polleo Sporta.

Flaster je postavio poprilično visok standard kada je kreativnost vizuala na vozilima u pitanju. Svaki od tri navedena brenda ima inovativne vizuale prilagođene potrebama pojedinog brenda, što pridonosi većem visibilityju od bilo kojeg oblika klasičnog marketinga. Samim time, veći je i doseg publike koja će angažirano vidjeti oglas budući da su Flaster vozila prisutna na svim visoko frekventnim lokacijama u gradu.

image
Flaster

ISPROBAJ PROIZVODE TIJEKOM VOŽNJE

Flaster kampanje uključuju i sampling proizvoda. Vozači vozila pružaju uslugu taksija, pa tako tijekom vožnje dijele uzorke brenda čiji se vizual nalazi na automobilu. Tako svoju prvu jutarnju kavu možeš popiti na putu do posla, upravo u vozilima Francka, dok u Polleo Sport vozilu, putnici dobiju proteinsku čokoladicu, a mogu sudjelovati i u nagradnoj igri te osvojiti poklon bon. Reakcije korisnika na dobiveni sampling proizvoda u vozilima su fantastične.

image
Flaster
image
Flaster

Uz to, Flaster aplikacija prikuplja detaljne podatke o vozilima i analizira rezultate OOH reklama. Na temelju toga provodi se ciljani remarketing na digitalnim platformama koji je usmjeren na osobe koje su bile u doticaju s Flaster vozilima.

image
Flaster
image
Flaster

Flaster vozila možete svakodnevno sresti na ulicama Zagreba, a za više informacija možete posjetiti njihov web www.flaster.co

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 12:48