TRANSFORMACIJA ZABAVE

U Fun Park Biograd slijeću popularni Transformeri, a nakon njih slijede zabavne „Igre bez granica“!

Fun Park Biograd

Zabava se zahuktava u Fun Parku Biograd, a nakon piratskih mora dobar provod vinuo se u novu dimenziju i to sa popularnim Transformerima. Pripremite se za pravu transformaciju zabave i krenite u atraktivne svemirske avanture.

21. i 22.05. TRANSFORMERS RULE

image

Fun Park Biograd

U Fun Park Biograd s udaljene planete Cybertron „sletjet će“ Autoboti i donijeti nezaboravan provod. Već na ulazu napravite najbolje fotke sa Bublebeeom i Optimus Primeom i dohvatite s maskotom Funny slatki bombončić za energiju, koja će vam trebati jer vas čeka pravi maraton avantura. Osim Transformera čuvara u pravoj veličini koji su prava foto atrakcija za sve posjetitelje, zabavni gosti Bublebee i Optimus Prime uslikat će se s vama, zaplesati i zabavljati se u robotic pjena partiju. Space atrakcije Fun Parka Biograd zaokružit će ovaj popularan party. Odvažite se u space avanturama i ukrotite krivine na Alienu -crvenom rollercoasteru, kojega čuva Alien najstrašnija zvijezda SF filmova, a i odličnih fotografija! Pojurite tračnicama galaksije i zavrtite se u krug dok prolazite kraj raketa. One najhrabrije čeka najadrenalinskija sprava na ovim prostorima od koje će i najodvažnijima dobro proraditi cirkulacija-Tornado!! Istraživanje novih dimenzija omogućit će vam i Simulator koji se spustio u svemirski dio Fun Parka Biograd iz daleke galaksije. Popularni Transformeri provesti će vas kroz avanture već od 16 sati . Provjerite zašto su apsolutni vladari dobre svemirske zabave!

image

Fun Park Biograd

image

Fun Park Biograd

14:00 – Transformers rule

16:00 - Slikanje s Funny uz balone i bombone

17:00 - Robotic pjena party

17:30 - Natjecanje u snazi sa Zmajom boxerom (muška, ženska, dječja kategorija- djevojčice i dječaci)

19:00 - Slikanje s Transformerima

20:00 - Tombola

Uz odličnu ponudu zabave na atrakcijama i u programima uživo svi ljubitelji video igara virtualnu zabavu mogu pronaći i u Games Hall-u, najvećoj i najopremljenijoj dvorani s igrama u ovom dijelu regije. Games Hall uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre i pravo je carstvo igara za sve dobne skupine. Virtualna hit atrakcija za sve ljubitelje video igara je popularno 7D kino XD Dark Ride - avanturističko, virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije, koje posjetitelje vodi u različite borbe i mnoge druge interaktivne avanture!

Nakon transformacija igre se šire izvan granica i kreće party za sve dobne uzraste. Slijede popularne igre bez granica, koje će dodatno začiniti pustolovine na atrakcijama Fun Parka Biograd!

28., 29. i 30.05. IGRE BEZ GRANICA

Igre bez granica obuhvatit će zabavu i brojna natjecanja za sve generacije, koja će vas dobro nasmijati i zabaviti, a na nekima ćete moći osvojiti i poneku nagradu.

I atrakcije će raditi punom parom! Zarotirajte se na Big Blue-u ili Alienu, doživite puni adrenalin na Tornadu, spustite se pljuskom u bazen na Atlantisu ili jednostavno uživajte u najljepšem pogledu na Adria Eye-u. Uskočite u vožnje svemirskim dijelom, provozajte se kroz zemlju dinosaura, doživite zabavu Divljeg Zapada ili zaplovite piratskim zaljevom.

Čarolija Fun Parka Biograd leži upravo u tome da možete uskakati u razne pustolovine. Uz brojne vožnje čekaju vas pravi natjecateljski izazovi.

image

Fun Park Biograd

image

Fun Park Biograd

Program starta već od 16 sati kada ćete se moći dobro zapjeniti uz ples u popularnom pjena partiju, a potom kreću igre bez granica.

PROGRAM:

16:00 - Pjena party

17:30 - Igre bez granica - potezanje konopa, obaranje ruku, trčanje sa žlicom s bombonima, štafeta

19:00 - Tombola

19:30 - Lampioni

image

Fun Park Biograd

Nakon vožnje i igara slasne zalogaje i pića naći ćete u atraktivnim tematskim ugostiteljskim objektima. U restoranu Fat Pirate Cave svatko će naći nešto za sebe od roštilja, hamburgera, pizza, sladoleda, kolača i nezaobilaznih torta kao i širok izbor pića, a na terasama barova možete i predahnuti uz ponudu pića i slastica i usput uživati u zabavnom doživljaju. Prije odlaska kući svakako svratite do suvenirnice Treasure Chest gdje ćete pronaći svoju uspomenu na Fun Park.

Povedite pravu ekipu, opremite se dobrim raspoloženjem i upustite se u zabavu bez granica!

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/kalendar/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:10