Sveučilišni studij – Bachelor Degree in Bussiness (BDiB) Ekonomskog fakulteta Zagreb – jedini sveučilišni studij u Hrvatskoj iz područja „businessa“ na engleskom jeziku

BDiB program donosi revolucionarne mogućnosti za studente željne izazova i međunarodne perspektive te stvara generacije mladih stručnjaka spremnih za uzbudljive prilike globalnog poslovnog svijeta.

Ekonomski fakultet_naslovna

Prijediplomski sveučilišni studij na engleskom jeziku Bachelor Degree in Business (BDiB) se izvodi od 2008. godine i dalje je jedini sveučilišni studij iz područja ‘businessa‘ u Hrvatskoj koji se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku. Studij je namijenjen hrvatskim i stranim državljanima koji žele steći znanja i vještine kritičkog i analitičkog razmišljanja, rješavanja poslovnih problema, timskog i projektnog rada, ali i digitalne i komunikacijske vještine koje će im omogućiti osobni razvoj i razvoj poslovne karijere u domaćem i osobito u međunarodnom okruženju. Godišnje se BDiB studentima pridruži i preko 250 stranih studenata iz 40-ak zemalja iz cijelog svijeta i sa svih kontinenata, što omogućuje jedinstveno multi-kulturalno iskustvo.

BDiB program na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu pruža izuzetne prednosti i otvara brojne mogućnosti za studente koji se odluče za ovaj studijski program. Ovaj prijediplomski sveučilišni studij na engleskom jeziku, koji je dobio EPAS akreditaciju EFMD-a još od 2011. godine, omogućuje studentima da pohađaju nastavu i polažu ispite na engleskom jeziku.

Jedna od prednosti studiranja BDIB programa je mogućnost povećanja prilika za dobivanje stipendija za studijski boravak na inozemnim sveučilištima za hrvatske studente. Ovaj program omogućuje hrvatskim studentima da steknu međunarodno priznate ECTS bodove i da im se prizna akademski stupanj na sveučilištima diljem svijeta. S druge strane, stranim studentima pruža se prilika da iskoriste sve pogodnosti studiranja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, uključujući stjecanje akademskog stupnja i diplome na engleskom jeziku.

BDiB program nudi je kvalitetno podučavanje i poticajno okruženje. Nastavu izvode iskusni nastavnici s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ali i gosti predavači s partnerskih sveučilišta te stipendisti programa Fulbright.

Ekonomski fakultet Zagreb je renomirana i međunarodno afirmirana institucija koja surađuje s preko 200 relevantnih svjetskih fakulteta i sveučilišta diljem svijeta s kojih dolaze i brojni gostujući profesori koji izvode nastavu na gotovo svakom kolegiju. Nikako nije svejedno tko i kako izvodi nastavu, radi čega Ekonomski fakultet Zagreb stalno ulaže u osobni i profesionalni razvoj svojih nastavnika i osoblja. Tako su i BDiB nastavnici također gostujući profesori na velikom broju prestižnih inozemnih institucija, naši profesori su daleko najcitiraniji i znanstveno najproduktivniji u zemlji i široj regiji. Sve to studentima omogućuje vrhunsko obrazovanje u malim grupama, individualni pristup i nemjerljivo međunarodno i multi-kulturalno iskustvo studiranja na najvećoj obrazovnoj instituciji u zemlji.

Studij je moderno koncipiran, sadrži sve najvažnije discipline kojima prati ali i postavlja trendove u poslovnom upravljanju, čime polaznicima daje mogućnosti brzog razvoja poslovne karijere u vrlo propulzivnim područjima i laku prilagodbu čestim promjenama poslovnih trendova. Na svim kolegijima se izvodi studentima orijentirana nastava kojom polaznici dobivaju izvrsna metodološka znanja i razumijevanje ključnih trendova, što im omogućuje da se lakše nose s poslovnim problemima i promjenama.

Studij za buduće poslovne lidere u Hrvatskoj

Studenti koji završe BDiB studij se zapošljavaju izrazito brzo, najčešće pred kraj studija ili odmah po završetku i brzo napreduju i razvijaju svoje karijere. Tome svakako pomaže i činjenica da veliki broj BDiB studenata obavlja stručnu praksu u renomiranim domaćim i stranim kompanijama kao što su Google, Amazon, Adidas AG, Pay Pal, European Central Bank, Flix Bus, N26, Škoda Auto, Rocket Internet, Nike headquarter in Amsterdam, Procter and Gamble Central Europe, Tech Stars London, Toyota Motor Europe, itd. Veliki broj od 250-ak BDiB alumnija radi na visokim upravljačkim funkcijama u renomiranim domaćim i stranim kompanijama, a neki od njih žive i rade u inozemstvu.

Sve ove prednosti čine BDIB program na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu izvrsnim izborom za sve studente koji žele stjecati znanje iz područja poslovne ekonomije na engleskom jeziku. Ovaj program nudi kvalitetno obrazovanje, međunarodnu perspektivu, mogućnost povezivanja s renomiranim stručnjacima iz industrije te pruža brojne mogućnosti za daljnji akademski i karijerni razvoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:08