Što učiniti kada sunce svane na vašoj strani dvorišta?

Emmezeta promo

Sunce, opuštanje, roštilj i terasa. Nedostaje li nešto? Da, vrtni namještaj! Zamislite sunčani vikend bez obaveza, fino jelo i čaša dobrog vina, a u predvečerje Gin&Tonic. Ako je terasa prazna ili se na njoj nalazi stari istrošeni namještaj, klimave stolice, neudobni jastuci doživljaj neće biti isti. Zaista je šteta ne iskoristiti lijepo vrijeme koje smo dugo iščekivali. Boravak na otvorenom je naša preporuka, a uživanje na novouređenom balkonu ili dvorištu blagodat.

Vaš mali svijet na balkonu

Uređenje balkona zna biti zahtjevno jer oni češće manje kvadrature, ali to ne znači da ne možete napraviti svoj kutak u kojem ćete uživati za vrijeme proljetnih i ljetnih vrućina. Na balkon možete postaviti set stola i stolica koji se nekoliko poteza sklapaju i spremaju. Sklopive stolice odlično funkcioniraju u malim prostorima. Naslonite ih na zid i gužve više nema. Još jedna odlična stvar su i podne obloge koje svakom balkonu daju izgled terase i totalno ga transformiraju. Za one balkone/terase na kojima ima više mjesta, možete postaviti i veliki vrtni set.

image
Emmezeta promo
Danijel Berkovic

Opremate dvorište ili terasu

Dvorište je „dušu dalo“ za veliki vrtni set u koji se može udobno zavaliti i družiti na suncu i svježem zraku. Vrtni setovi dolaze u puno oblika i dizajna. Kutna garnitura, dvosjedi, trosjedi i fotelje, niski ili visoki stolovi – sve što si možete zamisliti nalazi se na jednom mjestu u Emmezeti. U slučaju da vas muči trava ili je betonska podloga neugledna, podne obloge su odlično rješenje koje vas neće razočarati, a kada je u pitanju manjak hlada – suncobran ili sjenica su apsolutni „must have“. Veliki set stola i stolica je odličan za one koji vole roštiljati, a znamo da i dobar roštilj zlata vrijedi. Veliki izbor kvalitetnih jastuka za sjedenje je tu za sve koji se ne vole vrpoljiti na stolici od neudobnosti, a neke stolice u kolekciji imaju uključen jastuk u cijenu.

image
Emmezeta promo
image
Emmezeta promo

Dobra priprema preplanulog tena za godišnji odmor ne ide bez dobre ležaljke koju sklopite u nekoliko poteza i spremite. Svakako ne zaboravite pravilnu zaštitu protiv sunca! Ona može biti u obliku suncobrana ili kreme sa visokim zaštitnim faktorom.

image
Emmezeta promo
Danijel Berkovic
image
Emmezeta promo
Danijel Berkovic

Ajmo sad na pripremu hrane!

Bilo da imate mali, srednji ili veliki prostor za uživanje van kuće – roštiljati se uvijek može. Ono što vama ide u korist je veliki izbor roštilja koje možete smjestiti na manji balkon, veću terasu ili dvorište. Roštilji nisu što su nekada bili, a možemo reći da smo na tome i zahvalni. Sada možete kupiti stolni roštilj koji se lako održava i čisti, može biti na ugljen ili na struju. Veliki roštilji za prave gurmane i ljubitelje mogu čak poslužiti i kao visoki stol za druženje. Svaki roštilj je ponom dizajniran tako da bude i odličan ukras dok se ne koristi.

image
Emmezeta promo
image
Emmezeta promo
image
Emmezeta promo
image
Emmezeta promo

Uz već dobro poznate bestsellere u Emmezeti ove godine u ponudi su i mnogobrojni novi modeli. Po povoljnim cijenama. Za članove Emmezeta kluba brojne popuste i pogodnosti krije i Emmezetina klub ponuda koja svaki mjesec ima veliki dio asortimana na odličnim sniženjima. Da bi postali član Emmezeta kluba, procedura je jednostavna i brza. Sve što trebate je registrirati se i uživati u odličnim popustima svaki mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:18