Spektakularno putovanje nad starim kontinentom: Europa iz zraka

Druga sezona izvrsne serije u šest nastavaka može se pohvaliti spektakularnim snimkama iz zraka, koje pokazuju neke od najživopisnijih europskih zemalja, kultura i izuzetnih spomenika. Otkrijte Europu kakvu još dosad niste vidjeli!
Europe from above

Poletite s Europom iz zraka dok National Geographic kreće na impresivno zračno putovanje širom kontinenta i omogućava spektakularan pogled, jedinstven uvid i najnoviju perspektivu na neke od najboljih europskih kulturnih i zemljopisnih znamenitosti.

image
Europe from above

Druga sezona emisije Europa iz zraka, počinje s prikazivanjem 7. veljače u 22:00h na National Geographic-u.

Snimljena je tijekom jedne godine i Europa iz zraka istražuje, vizualno zapanjujuće detaljno, kulturu, povijest, inovacije i graditeljske pothvate, koji su pomogli pri oblikovanju tog epskog kontinenta i ljudi koji Europu nazivaju svojim domom. Zadivljujuće snimke omogućavaju gledateljima da svjedoče promjenama godišnjih doba u nekoliko sekunda. Svaka se epizoda usredotočuje na jednu određenu europsku zemlju, a to zadivljujuće vizualno putovanje naglašava i slavi kreacije prirode kao i priče o ljudima i građevinama koje danas nastavljaju oblikovati te velike, moderne nacije.

image
Renovation workers atop the Blue Mosque in Istanbul, Turkey. (National Geographic/Volkan Fil)
Volkan Fil
image
Renovation workers atop the Blue Mosque in Istanbul, Turkey. (National Geographic/Volkan Fil)
Volkan Fil

Od Akropole u Grčkoj do izgradnje najdužeg mosta u Turskoj i velikih ledolomaca u Finskoj. Ovaj dokumentarni serijal s neograničenim pristupom izlaže tradiciju, inovacije i otkrića koja i danas nastavljaju oblikovati kulture Francuske, Grčke, Mađarske, Švedske, Finske i Turske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 02:00