Michelinom nagrađeni Pelegrini ugostio METRO virtualnu večeru

Rudolf Štefan i Luka Nižetić pripremali su inspirativne recepte za ljubitelje dobre hrane i kuhanja

Luka Nižetić, METRO virtualna večera, restoran Pelegrini
 METRO

U petak, 26. veljače, METRO je organizirao virtualnu večeru u poznatom šibenskom restoranu Pelegrini koji se diči Michelinovom zvjezdicom. U Facebook live prijenosu kuhače su udružili vlasnik i chef Pelegrinija, legendarni Rudolf Štefan i Luka Nižetić, ugostitelj i pobjednik prvog hrvatskog celebrity Masterchefa. Luka i Rudolf pripremali su inspirativne recepte od plavoperajne jadranske tune, hrvatskog proizvođača Pelagos net farme čije proizvode svi ljubitelji dobre hrane i kuhanja mogu nabaviti u METRO-u, uz svoju Foodie Club karticu.

„METRO je pokrenuo Foodie Club kako bi svima koji žele kuhati kao profesionalci omogućio pristup METRO centrima i kupnju proizvoda koje koriste vrhunski chefovi. Na virtualnoj večeri naši kupci, članovi Foodie Cluba i svi oni koji će to tek postati mogli su se inspirirati za pripremu inovativnih jela s namirnicama iz METRO-a koje u svojim receptima koriste profesionalni kuhari i naučiti nešto novo“, naglasio je Igor Kotaran, direktor marketinga u METRO-u Hrvatska.

image
Rudolf Štefan i Antonija Blaće
METRO

Luki i Rudolfu na virtualnoj večeri društvo je pravila poznata Šibenčanka Antonija Blaće, i sama zaljubljenica u dobru hranu. Antonija i gledatelji imali su zanimljiva pitanja za kuhare koji su rado podijelili svoje male tajne i otkrili zanimljive trikove pri pripremi jela. Rudolf je oduševio pripremom zanimljivog rižota s tunom i šalšom, a od Lukine toplo-hladne salate od tune s koromačem zazubice su zasigurno rasle svima koji su uživali u ovom kulinarskom duetu. Zvijezda večeri ipak je bila plavoperajna jadranska tuna s Pelagos net farme, nadaleko cijenjena po svojoj kvaliteti. Osim svježe jadranske ribe, u METRO-u kupce očekuje bogati izbor lokalno uzgojenih i proizvedenih namirnica provjerene hrvatske kvalitete. Svi koji žele kupovati u METRO-u sada to mogu uz Foodie Club karticu, nakon jednostavne prijave putem METRO-ove internetske stranice. Cijelu METRO virtualnu večeru moguće je pogledati na službenoj METRO-ovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

image
Antonija Blaće i Luka Nižetić
METRO

METRO u Hrvatskoj ima 10 centara, a posebnu pozornost pridaje suradnji s lokalnim dobavljačima i razvoju asortimana hrvatskih proizvoda te proizvoda iz organskog uzgoja. Kupce u METRO centrima očekuje široka ponuda vrhunske gastro opreme te proizvodi svjetske klase u mnoštvu kategorija, poput svježeg i ultra svježeg asortimana, temeljnih namirnica, riba i mesa, slastica, proizvoda za kućanstvo i njegu tijela, elektronike i još mnogo toga - sve na jednom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:36