Rashladite se uz posebnu promociju Samsung hladnjaka!

 /Samsung

Tvrtka Samsung Electronics pripremila je posebnu ljetnu promociju u sklopu koje donosi vrhunske hladnjake uz promotivni popust i pet godina jamstva. Rashladite se osvježavajućim napitkom ili ledenim desertom uz neki od odabranih hladnjaka i uživajte u ljetu punim plućima!

Kada ljetna vrućina ispuni naš dan, ne postoji ništa bolje od čaše ledenog napitka za pravo uživanje. Upravo zato tvrtka Samsung Electronics pripremila je pravo osvježenje u obliku sjajne ponude Samsung hladnjaka. Rashladite ljetne dane sjajnom ponudom ekonomičnih, a moćnih Samsung hladnjaka te odaberite dobitnu kombinaciju uz popust do 25 % i 5 godina jamstva. U promociju su uključeni odabrani modeli hladnjaka.

image
/Samsung

RB7300 hladnjak sa zamrzivačem s donje strane s BESPOKE sustavom karakterizira elegantni Bespoke dizajn dostupan u čak 7 različitih boja uz koje će se vaš hladnjak smisleno uklopiti u vizualni stil prostora u kojem se nalazi. Uz atraktivan i prilagodljiv dizajn, ovaj hladnjak karakeriziraju i brojne inovativne tehnologije ako što su tehnologija digitalnog pretvarača i No Frost značajka koja poboljšava cirkulaciju zraka i održava temperaturu stalnom te sprječava nakupljanje leda.

Za one koji u hladnjaku nikad nemaju dovoljno mjesta, RF9000 hladnjak s francuskim vratima i trostrukim hlađenjem optimalno je rješenje. Prostrana unutrašnjost i dvostruki ledomat pobrinuti će se da unutar hladnjaka bude dovoljno mjesta za svu hranu i pića koje poželite, čak i kad organizirate druženje sa širom obitelji i prijateljima.

image
/Samsung

Za one kojima su pak energetska učinkovitost i glasnoća uređaja prioritetne značajke elegantni RS8000NC-8 hladnjak sa SpaceMax™ tehnologijom pravi je izbor. Impresivnog kapaciteta od 652 litre, ovaj hladnjak opremljen je vrhunskim tehnologijama kao što su Power Cool i Power Freez za brzo hlađenje i zamrzavanje, a digitalni inverter osigurava da hladnjak troši upravo onoliko energije koliko mu je potrebno uz manje buke.

U sklopu promocije, uz promotivni popust ostvarite pravo i na 5 godina jamstva. Kako biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva, potrebno je registrirati se na samsung5godinajamstva.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje.

image
/Samsung

Više informacija o Samsung hladnjacima i aktualnoj promociji potražite na https://www.samsung.com/hr/offer/cooling-promo-2022/. Promocija traje od do 17.7.2022. ili do isteka zaliha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:34