Provedite Valentinovo u vlastitoj spa oazi

 Promo

Želite iznenaditi voljenu osobu nezaboravnim provodom na Valentinovo? Imamo ideju koja će vašeg partnera oboriti s nogu!

Veljača se smatra mjesecom ljubavi jer se upravo tada obilježava jedan od omiljenih datuma u kalendaru zaljubljenih. Na dan sv. Valentina voljeni se još više zbližavaju i darivaju pažnjom, a nerijetko se počaste posebnim trenucima koje odišu romantikom. Cvijeće, nakit, čarobna večera u restoranu, kratko putovanje izvan grada ili posjet wellness centru najčešći su izbor kojim se partner daruje na 14. veljače.

Neka vam ovogodišnja proslava Valentinova bude originalna i bez stresa, a opet s velikom dozom neizmjerne ljubavi koju osjećate prema voljenoj osobi. Ali kako stvoriti ljubavnu čaroliju bez rezervacija i putovanja? Jednostavno je oživite unutar svoja četiri zida – u vlastitoj spa oazi - masažnom bazenu! Evo kako stvoriti divnu, romantičnu večer uz toplu, opuštajuću kupku s milijun mjehurića.

image
Promo

Mislite na svaki detalj

Ako želite da blagdan ljubavi prođe besprijekorno i da vaša bolja polovica uživa u svakoj sekundi zajedničkog vremena, onda ne smijete ništa ostaviti slučaju. Vašu romantičnu večer uz vanjski jacuzzi isplanirajte do najsitnijeg detalja. Očistite svoj kalendar od poslovnih sastanaka i poziva, zamolite nekog da vam pričuva djecu, dan ranije idite u kupovinu hrane, grickalica i pića te složite playlistu omiljenih ljubavnih pjesama za što bolji ugođaj.

Ne zaboravite urediti i prostor oko masažnog bazena. Neka to bude vaš privatni, mali, šarmantni spa centar u kojem će vas neprekidna struja masažnog bazena udaljiti od svakodnevnog stresa. Pripremite čiste ručnike ili ogrtače tik do whirlpoola i pobacajte pokoju laticu ruže uokolo. Prostoriju u kojoj ste postavili hidromasažni bazen možete ukrasiti sobnim biljkama i relaksirajućim mirisima, ali ne i svijećama jer može biti pogubna za bazen.

Umjesto lampaša i svjećica, vizualni dojam obogatit će LED svjetiljke koje svijetle u čak sedam boja. Ako vam vrijeme dopusti, prebacite jacuzzi na napuhavanje na terasu ili u dvorište jer nema ljepšeg doživljaja od kupanja ispod neba punog zvijezda.

image
Promo

Neka večer bude zabavna i očaravajuća

Razmišljajte unaprijed čak i kada je riječ o dinamici večeri. Organizirajte jedinstven gastronomski užitak ukoliko je vaša izabranica ili izabranik veliki gurman, nesvakidašnju projekciju najnovijeg kino hita s omiljenim glumcem, ekskluzivni spa day s masažom ili pak dvostruki spoj s najboljim prijateljima ili vjenčanim kumovima.

Što god odlučili, vrlo je važno pripaziti da hrana i ulja za masažu ne dospiju u hidromasažni bazen kako isti ne bi utjecali na kvalitetu vode ili uzrokovali štetu u sustavu za izbacivanje mjehurića. Bit će vam još udobnije uz pomoć jastucima za dodatnu potporu i zabavnije uz držače čaša za šampanjac ili vino.

Obavezno provjerite ispravnost bazena

Nemojte dozvoliti da se vaša emotivna večer pretvori u noćnu moru – pregledajte svoj hidromasažni bazen na vrijeme, od kvalitete bazenske vode do rada moćne pumpe, nevjerojatno brzih grijača i snažnih mlaznica.

image
Promo

Ako ne posjedujete masažni bazen, a žarko biste ga voljeli imati, predlažemo vam Lay-Z-Spa® Fiji AirJet™, jedan od najatraktivnijih modela hidromasažnih bazena današnjice. Opremljen je prvoklasnom tehnologijom kao što su funkcija sprječavanja smrzavanje unutrašnjih komponenti pumpe na nižim temperaturama te nevjerojatno izdržljivim, otpornim i udobnim materijalom izrade. Dovoljno je velik da u njega stanu četiri osobe koje bez stiskanja i guranja mogu uživati u toploj kupki s bezbroj lepršavih mjehurića koji izlaze iz 120 mlaznica, a ujedno je i štedljiv kada je u pitanju potrošnja električne energije.

Pokažite svojoj boljoj polovici koliko vam znači i pripremite joj nezaboravno Valentinovo u privatnoj spa oazi. Uživajte u čarobnom Danu zaljubljenih uz zaista kraljevski tretman praćen mnoštvom vodenih balončića koji istovremeno masiraju, miluju i smiruju tijelo i duh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:23