Get Active & Stay Healthy

Provedite aktivan odmor u Opatiji!

Stresna i ubrzana svakodnevica sve nas više prisiljava da svoj odmor iskoristimo na najbolji mogući način i pronađemo prostor za bijeg od rutine.

Liburnia Hotels & Villas

Kombinacija opuštanja i aktivnog odmora idealan je recept za izbacivanje negativne energije i lakši povratak u svakodnevne obaveze. Izdvajanje vremena za vježbanje, sport i druge rekreacijske aktivnosti može odmor učiniti još ugodnijim, a mediteransko zelenilo Opatije i obližnjih destinacija idealna je kulisa za iskustvo aktivnog odmora.

image

Liburnia Hotels & Villas

image

Liburnia Hotels & Villas

Liburnia Hotels & Villas u svom opatijskom Active Healthy Hotelu Istra gostima nude nenadmašnu kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora. Optimizirajte svoj način života, opustite se u sobama opremljenima fitness opremom, uživajte u blagodatima morskog zraka bogatog negativnim ionima i ojačajte svoj imunitet cjelogodišnjim kupanjem u moru.

image

Liburnia Hotels & Villas

Morski zrak u neposrednoj blizini obale sadrži najveću koncentraciju blagotvornih negativnih iona u prirodi, a Active Healthy Hotel Istra smješten je na samoj obali, što znači da upravo ovdje možete osjetiti prednosti blagotvornog morskog zraka bogatog aerosolima.

‘Get Active & Stay Healthy’

image

Liburnia Hotels & Villas

Posebni ‘Get Active & Stay Healthy’ paket namijenjen je svima onim kojima je potreban aktivan predah.

Svoj dan započet ćete zdravim detox doručkom i preporukom sedam načina jutarnje detoksikacije uz svježe i zdrave namirnice koje se nabavljaju od lokalnih OPG-ova. Jutarnji joga programi najljepši su način za započeti dan, a u nastavku dana preporučaju se brojne aktivnosti kao što su zimsko plivanje u moru, vježbe disanja na plaži, aktivno hodanje i trčanje obalnom šetnicom Lungomare dugom 10 kilometara. Novost su i šetnje uz korištenje smovey ringova koji aktiviraju čitavo tijelo, a uz koje možete istražiti opatijske povijesne šumske i morske šetnice.

image

Liburnia Hotels & Villas

Uživajte i u korištenju polu-olimpijskog bazena i whirlpoola u Thalassotherapiji Opatija.

Svoj dan prepun zanimljivih aktivnosti možete zaključiti večernjim joga programima. Očekuje vas i funkcionalna večera na kojoj je posebno istaknuta ponuda jela od plave ribe koja je bogata omega-3 masnim kiselinama, proteinima, vitaminima B3, B12, A i D i mineralima kalcijem, željezom, cinkom i kalijem. Kutak za salate vašoj mašti daje na izbor razne kreativne kombinacije, a svaka sezona donosi i najfinija sezonska jela.

image

Liburnia Hotels & Villas

image

Liburnia Hotels & Villas

Aktivnosti u Active Healthy Hotelu Istra obećavaju zabavan i ispunjen odmor, a dokaz da vas uistinu očekuje nezaboravno iskustvo je i nedavna nagrada "Turistički cvijet" kojom je Hrvatska gospodarska komora nagradila Active Healthy Hotel Istra kao najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj! Više informacija možete pronaći na www.liburnia.hr.

image

Liburnia Hotels & Villas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:45