PRIJAVITE SE: Izbor za najbolji EU projekt

Prijave se primaju do 27. srpnja 2022.

Prijavite svoj projekt!

Prezentacijom uspješnih projekata EU-a želimo istaknuti doprinos i značaj koje ti projekti imaju u poboljšanju životnih uvjeta lokalne zajednice, krajnjih korisnika te hrvatskih građana u cjelini, odnosno gospodarskog razvoja Republike Hrvatske. Izbor se provodi tijekom 2022. godine, a sudjelovati mogu svi projekti EU-a provedeni i/ili završeni u 2020. i 2021. godini.


ROK PODNOŠENJA PRIJAVE

Prijave na natječaj traju od 27. 6. do 27. 7. 2022. i uključuju nominacije koje se provode putem otvorenog poziva svim županijama i županijskim razvojnim agencijama na području Republike Hrvatske.


KATEGORIJE IZBORA

Odabir pobjednika provest će žiri sastavljen od 7 predstavnika: dva Hanza Media d.o.o., dva predstavnika Hrvatske zajednice županija, predstavnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, predstavnika portala Župan.hr i predstavnika Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj. Između dostavljenih projekata, žiri će prema kriterijima ocjenjivanja, izabrati 28 najboljih projekata, koji ulaze u drugi krug.

Drugi krug izbora provodi se u razdoblju od 29. 7. do 10. 8. 2022. godine. U drugom krugu žiri će od 28 finalista izabrati pobjednike (prva tri mjesta) u pet kategorija:

- Doprinos znanosti i inovacijama

- Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici

- Doprinos prekograničnoj suradnji

- Doprinos poduzetništvu

- Izbor projekta po glasanju građana

OBJAVA REZULTATA JAVNOG NATJEČAJA

Proglašenje pobjednika i glavna dodjela nagrada za najbolje projekte EU bit će organizirana početkom listopada 2022. na tradicionalnim Danima regionalnog razvoja i fondova EU.


PRIJAVITE PROJEKT

Prijave se dostavljaju putem web obrazaca dostupnih na poveznici.

Pravila natječaja dostupna su ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 06:27