Nezamjenjiv uređaj

Praktično, prenosivo, a snažno: današnji laptopi olakšavaju nam život i izvršavanje poslovnih obaveza

Podsjećamo na tri velike prednosti laptopa ispred stolnih računala te dajemo preporuku za kupnju
naslovna 1
 Promo

U današnje vrijeme kad je tehnologija preuzela svijet i svakodnevno napreduje, većina poslovanja svela se upravo na uporabu najnovijih tehnoloških gadgeta. Neovisno o generaciji i zvanju, uz pomoć tehnologije svaki poslovni proces je uvelike olakšan. Svatko od nas posjeduje barem jednu IT igračku koja nam pomaže pri umreženosti i jednostavnijem ispunjavanju svakodnevnih zadataka. S obzirom na to da prijenosna računala funkcioniraju poput stolnih računala, a ujedno zauzimaju i malo prostora te ih je moguće ponijeti na bilo koju odabranu lokaciju, no pružaju dovoljno memorije potrebne za sve datoteke koje posjedujemo, ona su definitivno naš prvi odabir pri kupnji elektroničkih uređaja. Ako već nemate prijenosno računalo, razmislite o njegovim prednostima, a mi vam donosimo razloge zašto su laptopi onaj tehnološki gadget koji jednostavno morate imati.

1. SADA POSAO MOŽETE RADITI S BILO KOJEG KRAJA SVIJETA

Kad kažemo prenosivost, pritom ne mislimo striktno na nošenje laptopa u omiljeni kafić i surfanje uz besplatan WiFI. Iako je i to jedan od benefita, jednostavna prenosivost može se referirati i na mogućnost seljenja računala u bilo koju prostoriju unutar doma. Osim toga, ovo se pokazalo kao velika prednost upravo i za vrijeme perioda kada je rad od kuće postao svakodnevica u životima većine nas. Donošenje laptopa u vlastiti dom omogućilo nam je jednostavno obavljanje svih poslovnih aktivnosti čak iako smo se nalazili van prostorija kompanija u kojima smo zaposleni neovisno o tom gdje se nalazimo. Uz laptop bilo koje mjesto na svijetu može postati vaš osoban uredski prostor, što zapravo i ne zvuči tako loše, zar ne?

image
Promo

2. SVAKI KUTAK SVOGA DOMA MOŽETE PRETVORITI U SVOJ KUĆNI URED

Jedna od velikih prednosti laptopa je ujedno i njegova veličina. Uz velika računala često dolaze i ostale komponente koje zahtijevaju određeni dio prostora kako bi računalo bilo osposobljeno za rad, dok je kod laptopa dovoljno imati radni stol, koji se s lakoćom pretvara u radni prostor. Eventualni dodatak laptopu koji će olakšati rad u slučaju eksplicitnijih zadataka, je eksterni miš i podložak, a osim što zauzima manje mjesta, laptop je dizajniran tako da je u njega već ukomponirana ergonomska tipkovnica koja će ujedno i ubrzati vrijeme vašeg pisanja.

image
Promo

3. UZ LAPTOP SVE POTREBNE DOKUMENTE MOŽETE IMATI NA JEDNOM MJESTU

Uz prijenosno računalo sada sve osobne dokumente i datoteke možete imati na jednom mjestu gdje god da se nalazili. Pohrana podataka na prijenosno računalo je jednostavna i brza, a danas laptopi dolaze s već dovoljno velikom internom memorijom da nije potrebno nadograđivati istu već je postojeća sasvim dovoljna za osobnu uporabu. Uz laptop ćete uvijek imati pristup vašim osobnim podacima i svim potrebnim informacijama neovisno o tom gdje se nalazili, a više se ne morate niti zamarati velikim torbama i fasciklima. Ako se pak dogodi da vaš uređaj treba na popravak, do svojih dokumenata možete poprilično jednostavno doći. Većina današnjih uređaja zahtijeva uklanjanje samo jednog konektora za dosezanje tvrdog diska ili RAM-a čime sve potrebne dokumente možete zadržati kod sebe dok se vaše prijenosno računalo ne vrati s popravka.

image
Promo

4. KOD KUPOVINE NOVOG UREĐAJA ODLUČITE SE NA HUAWEI MATEBOOK X PRO

Prijenosna računala postala su naprosto nezamjenjivi uređaji. Osim što uvelike olakšavaju život i izvršavanje poslovnih zadataka, laptopi su postali djelom must have trendova bez kojih jednostavno ne možemo. Od pojave prvog prijenosnog računala na tržištu, njihov razvoj bio je usmjeren na produktivnost. Iako su lagana prijenosna računala danas široko dostupna zahvaljujući tehnološkom napretku, prepoznatljive linije i stil izgubili su s vremenom svoju draž. Huawei je nedavno lansirao svoj MateBook X Pro 2020 predstavivši tržištu novu ideju o tome što znači moderan i atraktivan dizajn računala koji se ističe po nevjerojatnim performansama te nizom inovativnih značajki.

Jedna od inovacija su uspješne tehnologije Huawei Share OneHop i Multi-screen Collaboration kojim se po prvi put uspješno probila granica između Android i Windows sustava. Huawei Share omogućuje vam da projicirate zaslon svog telefona na zaslon računala te da telefonom upravljate preko računala. Tu je i 16 GB radne memorije i čak 1 TB NVMe prostora za pohranu pa je multitasking na ovom računalu moguć u gotovo svim situacijama. Nadalje, računalo je opremljeno baterijom velikog kapaciteta od čak 56 Wh pa može rutinske zadatke obavljati čak 15 sati. Po svemu sudeći, Huawei MateBook X Pro 2020 je računalo koje krši pravila pružajući odličnu izvedbu, probijajući mnoge granice i sudjelujući u izgradnji pametnog ekosustava čime je zasigurno osvojio tržište kao laptop koji ne samo da sjajno izgleda već i sjajno obavlja svoj posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:20