Poduzetničke priče osvojile publiku Inspiracija!

Inspirativan spoj digitalnog marketinga, poduzetništva i zdravlja tijela!

promo

 Dbrezak/

Kako zvuče i nadahnjuju sjajne poduzetničke priče, svjedočili su uzvanici popularnog društveno-kulturnog događanja “Inspiracije”, koje su se ovoga puta održale u zagrebačkom Restoran&baru Frida, smještenom u lifestyle & shopping Centru Kaptol u samom središtu grada. Vlasnika Igora Nikšića nadahnula je kultna pjesma Davora Gopca za samo ime restorana, a svojom gastro ponudom očarali su nepca uzvanika!

Hrana za pse bez umjetnih bojila i aroma!

Koliko znači kvaliteta namirnica za kućne ljubimce, znaju iz Tvornice dobre hrane. Jedan od osnivača, Ivan Ante Nikolić, zaslužan je za pokretanje greenfield investicije prve hrvatske tvornice hrane za kućne ljubimce, a otkrio je i sve tajne njihovog uspjeha. Osim što su od samih početaka predano radili na razvoju jedinstvenih receptura, samoj kvaliteti pridonese i pomno birani sastojci s domaćih polja i farmi iz okolice Virovitice! Naime, uz pomoć i kroz suradnju s domaćom znanstvenom zajednicom te lokalnim proizvođačima sirovina, stvorili su kompletnu i balansiranu premium hranu za zdrav i sretan život naših ljubimaca. Ono čime se posebno ponose je udio mesnog proteina, kao najvažnije gradivne tvari za cijeli organizam ljubimaca, posebno za mišiće i optimalni rast i razvoj!

image

Inspiracije Promo

Tajne digitalnog marketinga Dragane Pehar!

Kao žena poduzetnica koja je svoj biznis izgradila od nule, pronalazak inspiracije nalazi u zadovoljstvu i uspjehu klijenata. Osim što digitalni marketing ima u malom prstu edukativna i simpatična Dragana Pehar, osnivačica je digitalne agencije Pehar Marketing. U svojim predavanjima nesebično prenosi praktična znanja stečena u radu s više od stotinu klijenata i 12 godina iskustva u digitalnom te klasičnom marketingu. Stekla je brojne certifikate u području konverzijskog marketinga, oglašavanja, marketing automatizacije i prodajnih vještina. Nakon što je napustila korporaciju u kojoj je radila, započela je vlastiti biznis te nastavila pomagati malim poduzetnicima i drugim klijentima u ostvarivanju marketinških rezultata, a kako kaže “kada njihov posao raste, raste i moja želja”! Svoje znanje podijelit će i s jednom od uzvanica eventa, koja je osvojila izradu marketinškog plana, agencije Pehar Marketing.

image

promo

Život bez boli i savjeti osteopatkinje Ive Kraljete!

Da je u zdravom tijelu, zdrav duh najbolje shvaća i napominje osteopatkinja, Iva Kraljeta, čiji cilj je pomoći ljudima riješiti se tjelesne boli te kojim sve načinima možemo imati što pravilniji položaj i pokret tijela! Iva je vlasnica privatne osteopatske prakse „Dandelion“, a svojim individualnim tretmanima pomaže u obnavljanju i postizanju sklada, funkcionalnosti organizama. Obožava konje, a ljubav prema jahanju potpomogla je njezinom zanimanju danas. Od malena učila je kako je konjima govor tijela bitniji od verbalnog izražavanja, što ju je dovelo do proučavanja čovjekove posture te kvalitete balansa jahača i konja! Svojim savjetima uputila je uzvanike na nepravilno držanje te korisnim savjetima potakla razmišljanja o tome što sve ne pridonosi našem tijelu, počevši od neudobne obuće! Bolja pokretljivost tijela je ono što će svakom od nas donijeti bolji balans i više energije za svakodnevne aktivnosti!

image

promo

Dbrezak/

Uz inspirativne priče, gosti su uz finu večeru uživali i u okusu specifičnih nota Tito’s bezglutenske vodke koja se proizvodi od kukuruza u klasičnim kotlovima. Destilira se više puta što daje izuzetnu mekoću, a svojom inicijativom Vodka for Dog People nastoje pružiti zaštitu i potporu životinjama diljem svijeta. Večer su upotpunile bogate plate Dukat sireva te fini okusi Freixenet pjenušaca. Američki brend sa sjedištem u Sjevernom Hollywoodu kojem je na prvom mjestu zdrava i sjajna kosa, darovao je uzvanike eventa proizvodima za njegu kose. Uz Aloxxi Hair, Osteopatija “Dandelion”, Gift Angel darivali su inspirativne gošće i sve koji su bili sretne ruke, jer bogata tombola uvijek je veselje samo po sebi! Bila je to večer za pamćenje, puna smijeha, edukacije i obogaćena sjajnim pričama inspirativnih panelista!

image

promo

image

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:28