Oslobodite svoju kreativnost u kuhinji uz vrhunske pomagače

KitchenAid promo

Lagano se bliži kraj duge zime i uskoro nam stiže proljeće – godišnje doba koje u svima nama budi nadu i želju za okretanjem nove stranice – za rastom i razvojem. I možda ćemo ovog proljeća, više nego bilo kojeg ranije, biti spremni iskoristiti nove mogućnosti.

Udahnimo zadovoljstvo koje dolazi sa svladavanjem novih recepata ili otkrivanjem novih načina kulinarskog stvaranja. Dobar početak može biti to što ćemo uključiti svoje nove samostojeće miksere, zapaliti plamenike na našim pločama za kuhanje, upaliti naše pećnice i potražiti svježu inspiraciju iz prirode ili oko nas. Prekrasno je prepoznati ljepotu novih mogućnosti.

image

KitchenAid promo

KitchenAid postavlja standarde i svakako je sinonim za pouzdanost, besprijekorne performanse i bezvremenski dizajn i to još od 1919. godine. Iskoristite najbolje od vaših kuhinjskih pomoćnika. KitchenAid je stvoren za ljude koji vole kuhati, a postoji kako bi kuhinju učinio mjestom beskrajnih mogućnosti.

Izabrali smo najpopularnije KitchenAid uređaje te vam želimo približili mogućnosti koje pružaju. Oplemenite svoje recepte uz pomoć ovih savršenih saveznika. Za KitchenAid uređaje slobodno možemo reći da pružaju posebnu razinu snage i preciznosti. Otvorite novi svijet mogućnosti u vašoj kuhinji uz KitchenAid i pronađi svoj stil u ovoj odličnoj ponudi.

image

KitchenAid promo

Sokovnik uz koji će vaše energija i zdravlje biti inspiracija drugima

Pripremite svoj imunološki sustav s puno vitamina uz pomoć visoko učinkovitih KitchenAid sokovnika. Istražite najbolje teksture, okuse voća i povrća. Svi znamo kako jedna čaša zdravlja dnevno čini jako puno za naš organizam.

image

KitchenAid promo

Toster, blender i kuhalo za vodu za doručak koji ćete pamtiti

KitchenAid uređaji donijet će vam doručak usklađen s neodoljivim izgledom i novim značajkama. Izaberite toster kojim ćete s lakoćom pripremiti doručak te koji će osvojiti vas i vaše bližnje. Učinite svakodnevni doručak izvanrednim.

Često smo u žurbi i nemamo dovoljno vremena za doručak za stolom, ali i za to ima rješenja. Kvalitetan blender omogućit će vam da voće u trenu pretvoriti u kašu ili pripremiti ekstra gusti smoothie koji će svaki puta biti svilenkasto gladak. Ponesite ga sa sobom te uživajte u čaroliji okusa koji pruža.

Nemate vremena čekati svoju šalicu čaja? Uz kuhalo za vodu KitchenAid morate brinuti samo koji okus čaja odabrati jer će vaš čaj biti spreman u trenu, odlikuje ga snaga i u njemu voda brzo zakuha, a dvostruka izolacijska stijenka zadržava toplinu u njemu, dok izvana ostaje dovoljno hladan za nošenje do stola.

image

KitchenAid promo

Sjeckalica i multipraktik – iznad očekivanih mogućnosti

Sjeckalice i multipraktik dizajnirani su da pomaknu granice kulinarskog izričaja u kuhinji – razmišljate li već koje ćete nove recepte isprobati? Slana ili slatka jela - bez napora pripremite sve što ste zamislili. Iskoristite neograničene mogućnosti koje nude – brzo i precizno sjeckajte, režite, ribajte ili mijesite. Osmislite nove umake, preljeve i još mnogo toga. Sloboda prihvaćanja novih i izazovnih kuhinja ili usavršavanja svojih recepata sada je moguće, jer svako jelo može biti izvanredno.

image

KitchenAid promo

Mikseri – napravite pravo remek djelo od svojeg obroka

Ovisno o vašim potrebama možete birati između samostojećeg miksera, ručnog miksera ili štapnog miksera. Dizajnirani su kako bi vam pomogli da budete učinkovitiji u kuhinji. Koji god mikser odabrali svaki će vam jamčiti jednostavno pretvaranje sastojaka u savršena jela u kojima ćete uživati. Neka vas ambicije ponesu i pripremite jela o kojima ste do sada samo maštali.

Vjerujemo da je među nama već mnogo korisnika KitchenAid miksera - stoga nadogradite svoj mikser novom zdjelom ili različitim spektrom nastavaka koje možete kupiti uz minimalna ulaganja.

Malo je stvari koje su vizualno opojnije od jela sastavljenog od raznovrsnih i šarenih namirnica koje se stapaju na svakom tanjuru – to je poseban doživljaj jela koji se prvo jede očima, a zatim prožima i drugim osjetilima. Vrlo bitan je i naš osjet mirisa koji ima moć pobuditi emocije koje mogu izazvati sjećanja ili promijeniti naše stanje uma. Sjećate li se mirisa nekog jela kojim bi vas baka dočekala kada ste dolazili iz škole ili nekih blagdanskih kolačića?

image

KitchenAid promo

Inspiraciju za svježe obroke i nove recepte sada možete dobiti kroz različite aplikacije koje će vam donijeti tisuće ideja. Osim toga možete odlično iskoristi svoje slobodno vrijeme te se prijaviti na neku od radionica i možda naučiti pripremati neka nova jela, upoznati različite svjetske kuhinje i okusima otputovati negdje daleko. Vjerujemo da će vam ovo iskustvo vrlo koristiti, a uz odlične KitchenAid uređaje moći ćete ih ponovno s lakoćom pripremiti za svoje prijatelje i obitelj. U svojoj kuhinji možete posaditi svježeg začinskog bilje koje će utjecati na vaše raspoloženje ili izazvati neke sretne asocijacije. Uključivanje biljaka u vaš kuhinjski prostor nije samo zabavan način dodavanja boje i teksture vašem prostoru, već začinsko bilje na dohvat ruke čini kuhanje spontanijim i kreativnijim.

Krenite svježi u novi početak i godinu s vrhunskim malim kućanskim aparatima koji će vam pomoći u novim izazovima. Opremite svoju kuhinju za kulinarsko istraživanje i pogledajte vrhunsku ponudu ovdje. Kuhanje obroka, osim obaveze može biti i zabava za cijelu obitelj - aktivnost koja spaja i povezuje, baš kao i dijeljenje užitka u hrani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:20