NE PROPUSTITE

Novi broj magazina D&D – Dom i dizajn 18. srpnja uz Nedjeljni Jutarnji

Novi broj magazina D&D - Dom i dizajn

Novi broj magazina D&D – Dom i Dizajn na kioscima potražite u nedjelju, 18. srpnja, uz Jutarnji list. I ovoga puta pripremili smo vam brojne teme koje će vam, sigurni smo, poslužiti kao ljetno opuštajuće štivo. Vodimo vas u najljepše domaće kuće. Tako smo bili u mjestu Kožino, pokraj Zadra, a tamo smo posjetili luksuznu vilu koja vrlo uspješno spaja hedonističku unutrašnjost i vanjštinu. Bili smo i na otoku Krku gdje smo zavirili u kuću inspiriranu divnom Toskanom. Naravno, to nije sve za ljetnu dozu interijerske doze pravog štimunga, pa smo posjetili i uvijek lijepu Opatiju, gdje nas je dočekala, isto tako lijepa, vila Appeal. Bili smo i na Mrežnici gdje smo pronašli toplu vikendicu u kojoj bismo rado proveli koji vikend.

Za sve one koji ovo ljeto ne mogu biti na moru, imamo rješenje. Otkrili smo savršene gradske kutke u kojima se itekako može provesti dobar godišnji odmor; sjenica, balkon, terasa, dvorište, vrt... Vlasnici ovih božanstvenih mjesta ispričali su nam zašto i što je možda još važnije - kako tamo vole provoditi slobodne trenutke te kako su, za te prilike, osmislili uređenje. Vjerujete nam, priče su i više nego vrijedne divljenja. Za sve one koji vole čarobne koraljne nijanse pripremili smo fotopriču prepunu brojnih divnih komada namještaja i sitnica za dom u ovim koloritima, a obišli smo i domaće trgovine u potrazi za najboljim stvarima za stilizirani dolazak na plažu, ali i onima koji će u vaša četiri zida unijeti dašak lavande i uvijek elegantne terakote.

Te, ali i druge sjajne teme koje će vas, sigurni smo, oduševiti donosimo vas u novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn koji vas uz Jutarnji list čeka u nedjelju, 18. srpnja na svim kioscima i u dućanima. Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:00