Nezaobilazne serije u lipnju

Must-watch listu za lipanj na kanalu FOX

Pojavom sve većeg broja streaming platformi, prosječnom je gledatelju sve teže izabrati zanimljiv i kvalitetan sadržaj uz koji će provesti svoje slobodno vrijeme. No, ne brinite – složili smo must-watch listu za lipanj, koja će zadovoljiti raznolike ukuse.

image

©2021 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Cliff Lipson/Cbs

Za ljubitelje nadnaravnog, tu je serija „Duhovi“ (FOX, od 13. lipnja ponedjeljkom u 22 sata). Novozelandska glumica Rose McIver, poznata po ulozi u seriji „iZombie“, ovog puta našla se u ulozi Samanthe. Ona i njezin partner Jay (Utkarsh Ambudkar) naslijedili su prekrasnu kuću na selu. Ubrzo saznaju da kuća zapravo nije kakvom su je zamišljali, već je u raspadnom stanju. Osim toga, u kući žive duhovi osoba koje su boravile u kući godinama prije, a Samantha je prva osoba koja ih primjećuje.

image

Artwork © 2022 Fox Media LLC. All rights reserved.

Za sve one koji vole serije prepune dramatičnih i napetih trenutaka stiže „911: Teksas“ (FOX, od 14. lipnja utorkom u 22 sata). Nakon tragedije u vatrogasnom domu u Austinu, Owen (Rob Lowe), sa svojim problematičnim sinom vatrogascem, T.K.-om, (Ronen Rubenstein), odlazi u Teksas prenijeti svoje vatrogasno znanje i progresivne životne filozofije kako bi tamošnjim vatrogascima pomogao početi ispočetka. Glavnog lika tumači nominiran za Emmyja glumac Rob Lowe, mnogima jedna od prvih tinejdžerskih simpatija.

image

© 2021 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Rebecca Brenneman/Rebecca Brenneman/the Cw

Jared Padalecki vraća se na male ekrane i glumi najpoznatijeg teksaškog rendžera u povijesti: Cordella Walkera. Uz njega, glumačku postavu „Walkera“ (FOX, od 8. lipnja srijedom u 22 sata) čini niz dobro poznatih lica – od Jaredove supruge Genevieve Padalecki s kojom se upoznao na setu serije „Lovci na natprirodno“ pa do Keegana Allena, kojeg se sjećamo kao Tobyja iz kultnih „Slatkih, malih lažljivica“.

image

©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Karen Neal/Cbs

Nije lipanjska postava serija i filmova ako nema dobrih scena s plaže obasjane suncem. U spin-off verziji NCIS-a, „NCIS: Hawai'i“ (FOX, od 13. lipnja od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat), pratimo priču specijalne agentice Jane Tennant (Vanessa Lachey) koja upravlja NCIS-ovom podružnicom u Pearl Harboru. Dok sa svojim timom rješava zločine povezane s vojnim osobljem ili nacionalnom sigurnošću, pokušavaju održati ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Recept za idealnu lipanjsku večer!

image

2015 NBCUniversal Media, LLC

Nbc/Sandro/nbc

„Šifra zločina“ (FOX, 7. lipnja, od ponedjeljka do petka u 20 sati) zvuči kao klasična kriminalistička drama, no ona je sve osim toga. Kada nepoznatu ženu pronađu golu na Times Squareu, bez sjećanja i tijelom prekrivenim svježim tetovažama, agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton ) i njegov FBI tim odmah se zainteresiraju za slučaj. Malo po malo otkrivaju kako je svaka njezina tetovaža jedan trag, a tijelo žene labirint misterija, koje se mora riješiti kako bi se otkrio njezin pravi identitet.

Popularne serije pratite na FOX kanalu u lipnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:42