NOVI BROJ STILA

Ne propustite novi broj Stila na dar uz subotnje izdanje Slobodne Dalmacije

Novi broj Stila donosi ćakulu s Uršulom Najev, odgovore na niz intrigantnih pitanja te najsvježije trendove
Novi broj Stila

OVU SUBOTU novi broj Stila donosi ćakulu s Uršulom Najev, odgovore na niz intrigantnih pitanja, najsvježije trendove po pitanju obuće, parfema i tetoviranja te pregršt neodoljivih recepata

Kakve god planove kujete za ovaj vikend, uključite u njih i šetnjicu do kioska, po novi broj Stila. Vjerujemo da će vam dobro doći jer vrijeme je za promjenu nekih dosadašnjih navika i usvajanje novih. A na sve to smo mislili sastavljajući broj kojeg ćemo vam pokloniti uz subotnje izdanje Slobodne Dalmacije.

Kako studeni polako odmiče, a vremenske se prilike sve više usklađuju s kalendarom, uskoro ćemo većinu vremena provoditi kod kuće pa svakako pročitajte naš mini vodič za uređenje udobnog kutka u kojem ćete uživati u svim malim guštima koji vas vesele. Kako biste se kod kuće što bolje zabavili, naši suradnici predlažu vam nekoliko sjajnih knjiga, serija i albuma. Hladno vrijeme mnogima će otvoriti apetit, pa smo vam odabrali najbolje recepte za okrepljujuća jela, ali i za najbolje slastice (čokoladne, dakako!).

U nadolazećem ćemo razdoblju svi po svoj prilici provoditi još više vremena na društvenim mrežama pa smo vam pripremili temu o online aktivizmu te ispitali kakav utjecaj te mreže imaju na modernu kulturu. Kad se ipak odlučite izaći iz svog toploga gnijezda, sjetite se naših prijedloga iz nove rubrike Kul mjesta, u kojoj otkrivamo zanimljiva mjesta za izlaske, a kako biste na tim kul mjestima bili potpuno u trendu, bacite oko na priče o modnom "it" komadu, najljepšim parfemima i novim stilovima tetoviranja, a možda se čak odvažite isprobati jednu vrlo kontroverznu tehniku uljepšavanja, o kojoj donosimo posebnu priču. Za sve one koje muči pitanje zašto se neki muškarci čudno ponašaju u društvu visokih žena, odgovor smo potražili na pravoj adresi i dobili tumačenje koje raskrinkava sve one koji lažu o centimetrima.

image
Uršula Najev

U najavi novog broja koji, do sad smo već utvrdili, izlazi u subotu, kao šećer za kraj spominjemo Ćakulu s iznimnom mladom Splićankom, glumicom Uršulom Najev koja nam je otkrila zašto toliko voli jednu nevjerojatno nadarenu, ali tragično skončalu pjevačicu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:01