Najuzbudljivije mjesto na Jadranu za obiteljski odmor

Učenje kroz igru, zabava, eko edukacija i cijeli niz atrakcija za djecu - Falkensteiner Family Hotel Diadora nedaleko od Zadra donosi dosad neviđen koncept edutainment odmora za sve uzraste – od beba do teensa

Falkensteiner Hotels & Residences

Ovdje se doslovno ispunjavaju dječji snovi! Art & Baby glazbene radionice za bebe, radionice zdrave prehrane, robotika, 3D modeliranje, znanstveni eksperimenti, mali izviđači, nogometna akademija – samo su neki od fantastičnih programa u Falkensteiner Family Hotelu Diadora u zelenom Falkensteiner Resortu Punta Skala nedaleko od Zadra.

S više od 1250 m² svijeta igre i zabave, igraonicama, Valo Jump zonom, kinom i zabavnim Playmobil kutkom, ovdje je baš sve prilagođeno najmlađim gostima. Velike i male goste čeka i wellness svijet Falky Spa, brojni sportski tereni, uzbudljivi vanjski zid za penjanje, bazen s toboganom te lijepo uređen prostor za zabavne igre i bowling u klubu Fortis.

image

Falkensteiner Hotels & Residences

Za najmlađe je fokus na osjetilima

Bebe mogu istraživati morske spužve, školjke i druge zanimljive oblike iz Jadranskog mora, slušati nježne zvukove valova, dupina i galebova i opuštati se uz miris eteričnog ulja lavande. Njihovo slatko drijemanje pratit će zvuci famoznih Morskih orgulja! Kao dio Falky SPA programa mladi će roditelji kroz stručnu demonstraciju naučiti kako masirati bebe te sami uživati na masaži.

image

Falkensteiner Hotels & Residences

image

Falkensteiner Hotels & Residences

Osim prostora za spavanje i vanjskog igrališta, posebna pažnja posvećena je jaslicama i prostoru za mijenjanje pelena i dojenju. Tu je i čajna kuhinja Biberonia gdje roditelji mogu pripremiti dječje obroke sa svježim voćem i povrćem u bilo koje doba dana i noći.

Svaki vikend organiziraju su Music & Art Baby besplatne radionice po ORFF Schulwerk programu gdje mališani razvijaju kognitivne i motoričke sposobnosti uz ples, glazbu i likovno izražavanje.

Zabavi nikada kraja

Nogometna akademija, masterchef, znanstvena akademija, brojne zanimljive radionice i pregršt animacije i zabave, ples, pomorske aktivnosti… toliko je uzbuđenja za mlade goste! U znanstvenom laboratoriju budući znanstvenici kroz eksperimente uče kako koristiti sunčevu energiju i snagu vjetra, kako funkcionira desalinizacija i mnoge druge zanimljive procese.

image

Falkensteiner Hotels & Residences

image

Falkensteiner Hotels & Residences

A dok su djeca zaokupljena uzbudljivim avanturama, za roditelje tu je spa s pregršt tretmana i sadržaji Fortis kluba s fitness centrom, osobnim trenerom, restoranom i sportskim barom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 23:25