Krenula je prodaja ulaznica za najiščekivaniji film godine: The Batman

The Batman u distribuciji Blitz filma

Nešto manje od mjesec danas nas dijeli od premijere novog Batmana kojeg po prvi put tumači Robert Pattinson. Film je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera koji su objavljeni do sada.

Fanovi će sigurno s oduševljenjem tako dočekali i objavu početka prodaje ulaznica koja započinje danas, 11. veljače putem weba te na blagajnama kina diljem Hrvatske.

Prve projekcije kreću od 3. ožujka, a The Batman će se moći pogledati i u IMAX® i 4DX formatima.

Novi nastavak velike franšize studija Warner. Bros, ovog puta u režiji velikog Matta Reevesa, donosi brojne poznate negativce koji poprimaju novi, mračniji izgled.

image

The Batman u distribuciji Blitz filma

Tako će se Robert Pattinson ovom ulogom pridružiti prilično fascinantnoj listi glumaca koji su već glumili Batmana, kao što su Ben Affleck, Michael Keaton i Christian Bale. Paul Dano je u ulozi sadističkog ubojice Riddlera, a uvijek zanimljiva Zoë Kravitz je Catwoman.

image

The Batman u distribuciji Blitz filma

Neprepoznatljivi Colin Farrell se pojavljuje u ulozi zloglasnog Pingvina.

Scenarij potpisuju Matt Reeves i Peter Craig. Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo.

image

The Batman u distribuciji Blitz filma

Lik Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

The Batman u distribuciji Blitz filma stiže u kina 3. ožujka u najprestižnijim kino formatima, a ulaznice za film možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:22