Julian Edelman nakon posjeta Hrvatskoj: ‘Promijenilo me kao osobu‘

Nekoliko dana nakon završetka prvog izdanja SUNSET Sports Media Festivala, Julian Edelman, višestruki MVP Super Bowla podijelio je sa svojim pratiteljima iskustvo o boravku u Hrvatskoj

Julian Edelman

 Mario Pavlovic

Julian Edelman stigao je u Hrvatsku na prvo izdanje Sunset Sports Media Festivala, a za vrijeme svog boravka na društvenim mrežama na kojima ga prati 3 milijuna ljudi, dijelio je razne videe i fotografije o ljepotama naše zemlje. Vrhunac oduševljenja uslijedio je nekoliko dana kasnije kada je podijelio post kojega donosimo u cijelosti:

Kao profesionalni sportaš, navikao sam na određenu rutinu. To je značilo da je putovanje svijetom gotovo nemoguće. Pa kada mi je moj producent na @insidethenfl, Pete Radovich prišao na setu i pitao bih li želio provesti tjedan dana u Hrvatskoj, iskoristio sam priliku. Nisam znao što očekivati, ali mogu iskreno reći da me ovaj tjedan promijenio kao osobu. Od kulture zemlje, lokalne hrane, nevjerojatnih ljudi koje sam upoznao i odnosa koji se stvorio usput, nisam mogao poželjeti bolje iskustvo. Hvala svima koji su omogućili putovanje i Sunset Sports Media Festival. Jedva čekam da se vratim sljedeće godine!

image

Julian Edelman

Mario Pavlovic/

Edelmana su citirali brojni svjetski mediji, poput New York Post, USA Today, NESN, NBC Sports, CBS Sports, Page Six i brojnih drugih, a Hrvatska je zbog toga postala glavna tema u američkim medijima.

Prvo izdanje SUNSET Sports Media Festivala pamtit će se po vrhunskih sportašima i istaknutim sportskim stručnjacima koji su raspravljali o aktualnim temama i globalnim trendovima u svijetu sporta i medija. Nisu se samo identificirali relevantni problemi u sportu i medijima, već su se kroz panele pronašla nova rješenja i razvili novi horizonti što je bio i cilj – postaviti nove standarde u organizaciji sportskih poslovnih događanja.

image

Cindy Marina, Pete Radovich, Kate Abdo i Amanda Guerra

Mario Pavlovic/

U programu su sudjelovale globalne svjetske zvijezde, pa su sudionici imali jedinstvenu priliku slušati predavanja nogometne legende, bivšeg vratara, Peter Schmeichela, osvajača velikog broja trofeja, uključujući Kup prvaka s Manchester Unitedom i naslov europskog prvaka s reprezentacijom, ali i bivše igrače američkog nogometa, višestruke MVP Super Bowla, Juliana Edelmana koji je odigrao 12 sezona NFL-u za legendarne New England Patriotse i Ray Lewisa, igrača koji se smatra jednim od najvećih "linebackera" u povijesti NFL-a.

Neke od najzanimljivijih tema o kojima se pričalo na SUNSET Sports Media Festivalu su "Everybody wants to rule the world: Football vs.Football", "Inside the ring with Stephen Espinoza" ,"Power of story" , "The game changers", "The future of Serie A", "Engage and Empower", "Athletes owning their brands", "Out of the box", "Started from the bottom, now we re here" i "Underdogs".

Hrvatska je u globalnim okvirima najprepoznatljivija upravo po sportu i turizmu, a Sunset Sports Media Festival spojio je najbolje iz oba svijeta te doprinio stvaranju jedinstvenog doživljaja i predstavljanja naše prekrasne zemlje u najboljem mogućem svjetlu. Tome svjedoče brojne objave na društvenim mrežama koje su sudionici SSMFa podijelili sa svojim pratiteljima, poput Ray Lewisa, Dilette Leotte, Cindy Marine, Marca Messine, Kate Abdo i drugih.

image

SUNSET Sports Media Festival

Mario Pavlovic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:46