Jedini klima uređaj s UVC generatorom koji uništava sve viruse

Promo

Pandemija novog koronavirusa (SARS-CoV-2) donijela je popriličan broj izazova i promjena u svakodnevnom životu ljudi. Izrazita potreba za pročišćenim i svježim zrakom u domu, uredu i svakom prostoru u kojem često boravimo, promijenila je životne prioritete korisnika. Kako bi odgovorila na njihove specifične zahtjeve, tvrtka Haier osmislila je inovativnu tehnologiju naziva UVC sterilizacija - implementiranu u klima uređaj, koja omogućuje da bezbrižno udišemo zdrav zrak bez virusa i bakterija.

U studenom 2020. Haier Air Conditioning pokrenuo je službenu suradnju s tvrtkom Texcell S.A. za provođenje testova na Haier UVC GENERATORU koji se koristi u Haier paleti klima uređaja. Studija koju je proveo Texcell potvrdila je učinkovitost UVC GENERATORA i smanjenje rizika od infekcije uzrokovane COVID-19. Ispitivanja su provedena u Texcell-ovom profesionalnom laboratoriju smještenom u Parizu. Test je proveden u zatvorenoj kutiji od 45 L u laboratorijskim uvjetima, gdje je Haier UVC GENERATOR učinkovito inhibirao SARS-CoV-2, s učinkovitošću do 99,998% u 1 satu.

Haierov UVC generator emitira zrake s valnom duljinom između 270-280nm. Uređaj je instaliran na isparivaču i generira zrake u blizini ulaza zraka s desne na lijevu stranu kada je funkcija uključena. UVC, vrsta UV zraka, s valnom duljinom spektra u rasponu od 200-280 nm, djeluje oštećujući strukturu DNA i RNA, uzrokujući da mikroorganizam ne može obavljati vitalne stanične funkcije. Trenutačno inhibira opasnosti u zraku - kada zrak prolazi kroz područje izloženo UVC zrakama, isporučuje zdrav zrak u prostoriju.

Haier Flexis Plus model je koji predstavlja spoj napredne tehnologije (UV sterilizacija) i prirodnog čistog zraka u domu. Funkcije za čisti zrak unaprijeđene su uz pomoć antibakterijskog panela. Haierov antibakterijski filtar kombinira učinkovitost tri filtra - antialergijski, antivirusni i antibakterijski - i održava zrak čistim i zdravim. Filtar štiti hvatanjem i deaktiviranjem grinja, peludi, virusa i bakterija. FROST CLEAN jedna je od inovativnih funkcija za zdravlje, koju sadrže svi Haier modeli, a služi za automatsko samočišćenje uređaja hladnom ekspanzijom kojom se uklanjaju sve nečistoće i bakterije.

Model Flexis Plus ističe se visokom energetskom učinkovitošću (A +++) i elegantnom mat bijelom površinom. Za super energetske uštede tu je ECO senzor pokreta koji prepoznaje prisutnost osoba u prostoriji. Ukoliko u prostoriji nema nikoga duže od 20 minuta, uređaj se prebacuje u način uštede energije.

Brzo stvara ugodnu mikroklimu uz učinak prirodne cirkulacije zraka i eliminira mogućnost neugodnog propuha (3D strujanje zraka). Specijalni dizajn Haier ventilatora omogućava dugi domet zraka do 20m, što ga čini idealnim i za klimatizaciju većih prostora. Da bi zaokružio svoje visoke performanse, vrlo je tih (16 dB (A) i uključuje najbolji Wi-Fi na tržištu.

image
Promo

Tvrtka Haier Air Conditioning posvećena je dizajniranju proizvoda zasnovanih na inovativnim tehnologijama koje život korisnika čine jednostavnijim i praktičnijim. Novi klima uređaj UV Flexis Plus bavi se vrlo velikim problemom s kojim se danas svi suočavaju - onečišćenjem zraka i sveprisutne pandemije COVID-19. Lansiranjem nove pametne tehnologije, korisnicima klima uređaja osiguran je čist i prozračan zrak – bez virusa. I u budućnosti Haier tvrtka planira provoditi nova istraživanja i osmišljavati inovacije nastojeći prioritetno zadovoljiti potrebe korisnika diljem svijeta.

MB FRIGO GRUPA d.o.o.

T: 0800 80 81

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

https://www.mbfrigo.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:04