Idete na koncert? Provjerite je li u skladu s mjerama

Promo

Provjerite je li koncert, izložba ili bilo koje drugo kulturno-umjetničko događanje koje želite posjetiti u skladu s epidemiološkim mjerama. Platforma Sigurna okupljanja omogućuje vam da budete sigurni.

Druženje, zabava, bezbrižnost i uživanje s prijateljima moguće je na kulturno-umjetničkim događanjima certificiranim na platformi Sigurna okupljanja!

Sigurna okupljanja je platforma za procjenu rizika događanja. Predstavlja veliki korak prema povratku u normalu za organizatore događanja čije je poslovanje pandemija gotovo u potpunosti paralizirala, kao i posjetitelje željne kulture i zabave. Riječ je o alatu koji pomoću algoritma procjenjuje rizik događanja i certificira njegovu sigurnost u smislu poštivanja važećih epidemioloških mjera.

Nositelji platforme su HGK i Ministarstvo kulture i medija, uz partnerstvo Stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u trenutnoj fazi obuhvaća događanja koja uključuju profesionalni kulturno-umjetnički sadržaj (koncerte, festivale, kazališne predstave, izložbe i sl.).

U nepredvidljivim vremenima mogućnost odlaska na koncert ili festival itekako je važna za pozitivno kolektivno stanje svijesti. Platforma Sigurna okupljanja omogućava da u toj – svima potrebnoj – dnevnoj dozi kulture uživamo na siguran način.

image
Promo

image
Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:56