Germania okupila regionalne zvijezde – Pogledajte kako izgleda susret Severine, Šerbedžije i Bikovića

promo fotografija

Što je zajedničko Severini, Radi Šerbedžiji i Milošu Bikoviću? Pogled unatrag u njihove bogate karijere jasno nam govori da su njih troje pobjednici u onome što rade, a pogled unaprijed otkrit će vam da su se ovog puta našli na zajedničkom zadatku – da jasno prenesu Germanijinu poruku – BUDI POBJEDNIK!

Boljih od njih za taj posao nema. Severinin glas već desetljećima odzvanja Hrvatskom i cijelim Balkanom, Bikovićeve uloge ostavljaju traga svugdje, a Šerbedžijini uspjesi pred kamerom legendarni su i tamo gdje filmska industrija počinje i završava – u Hollywoodu.

image
promo

Pobjednici. A takvima je mjesto u Germaniji.

Nova spektakularna Germanijina reklama donosi nam filmski scenarij i zanimljiv zaplet – tko će osvojiti značajno priznanje, a tko biti pobjednik, saznat ćete idućih dana i imati priliku da bacite pogled i iza scene i saznate kako najveće zvijezde provode vrijeme dok kamera nije upaljena.

Hoće li pobijediti šarm, mladost ili iskustvo, kakva je vaša prognoza?

Germania i jest mjesto gdje se susreću mladost i iskustvo. Mjesto gdje naizgled nespojivo djeluje prirodno povezano. Mjesto na kojem smo svi isti. Željni dobre zabave, željni uzbuđenja. Oni koji ne odustaju – pobjednici.

Rade Šerbedžija istaknuo je da mu je posebno zadovoljstvo sudjelovati u ovom projektu i raditi sa Severinom.

„Drago mi je, naravno, zbog Severine, s njom sam već dosta surađivao. Miloša svi ogovaraju da je odličan, drago mi je da konačno radimo nešto zajedno. Rijetko pristajem raditi ovakve projekte, samo kad iskreno vjerujem u njih i imam dobre suradnike. Prethodna reklama na kojoj sam radio završila je na Superbowlu, vjerujem da se i ovoj smiješi svijetla budućnost“, kaže Šerbedžija.

Za kraj ova fantastična ekipa poručuje:

Donesi odluku. Budi pobjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:39