Ususret Uskrsu

Eurospin ima sve za Uskrs!

U Eurospin trgovinama potražite najljepše ideje za pravi ugođaj uskršnjih blagdana u vašem domu
promo 

Kad se dašak proljeća može osjetiti već na svakom koraku, osim sunčanih dana i šarenila prirode, pred nama su i pripreme za blagdan Uskrsa! Kako biste ga dočekali spremni, dovoljno je zaviriti u Eurospin košaricu prigodnih proizvoda i slatkih iznenađenja za čarobno uskršnje jutro! Veselje iščekivanja upotpunit će blagdanska ponuda iz novog kataloga od 25. do 31. ožujka u Eurospin trgovinama.

Radost Uskrsa krije se i u slatkim delicijama, a čokoladna jaja s plišanom igračkom iz Eurospina posebno će razveseliti najmlađe članove vaše obitelji. Uzbuđenje oko Uskrsa veće je uz jaja iznenađenja s kojima će ovaj blagdan biti pun zabave i smijeha.

Omiljena uskršnja slastica je i čokoladni zeko koji nas uveseljava svake godine. Kako bi uspomene bile još slađe, probajte čokoladnog zeku ispunjenog šarenim bombonima!

image
promo

Blagdanski stol u vrijeme Uskrsa teško je zamisliti bez mirisnih kolača. Ove godine na policama Eurospin trgovina pronaći ćete i tradicionalnu talijansku uskršnju deliciju - colomba pasquale ili uskršnja golubica. Mekan i aromatičan kolač u obliku golubice, simbola mira, savršeno će se uklopiti u svečano ozračje svakog doma.

image
promo

Među prigodnim proizvodima su i oni koji nose oznaku UTZ, certifikata koji podržava najveći program za održivi uzgoj kakaa u svijetu. Dok vi uživate u čokoladi bogatog okusa, Eurospin se pobrinuo za kontinuiranu kvalitetu, sigurnost hrane i energetsku učinkovitost. Uz mix čokoladnih jaja, osim što ste sigurni da jedete provjerenu čokoladu, ujedno i brinete za okoliš.

Održivost kao standard kvalitete podržava i certifikat Rainforest Alliance koji predstavlja bolju budućnost ljudi i prirode. Odabirom jaja iznenađenja u Eurospinu podržavate i poljoprivrednike koji brinu za svoje radnike i štite naše prirodne resurse.

image
promo

Doživljaj Uskrsa ne bi bio potpun bez prigodnih dekoracija, stoga u Eurospinu potražite i najljepše ideje za ukrašavanje pisanica koje će upotpuniti vaš blagdanski stol. Inspiraciju potražite na Ususret Uskrsu uz Eurospin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 04:02