Dukat predstavio web trgovinu s više od 300 proizvoda i ekskluzivnom ponudom sireva

Proizvodi Dukat, Sirela, President i Galbani, njih više od 300 vrsta, sada su dostupni na jednome mjestu. Na vašem stolu mogu biti već sljedeće prijepodne
Dukat web trgovina
 Dukat

Najveći hrvatski otkupljivač mlijeka i naša najveća mljekara, Dukat je ponovno potvrdio poziciju najvećeg inovatora i predvodnika novih trendova u industriji te ovu izazovnu godinu završio izuzetnim ostvarenjem - lansiranjem vlastitog Dukatshopa.

Sve na jednome mjestu i uz najbolje cijene

Riječ je o prvoj web trgovini u industriji koji omogućava online kupnju kompletnog asortimana Dukata, Sirele, Presidenta i Galbanija na jednome mjestu. Najpopularnije proizvode potražite po najpovoljnijim cijenama i na redovnim online akcijama.

Tako ovih blagdana Dukatshop.hr otvara svoja vrata akcijskim cijenama nezaobilaznih blagdanskih namirnica: maslaca Dukat, Zagrebačkog sira President, vrhnja za šlag Brzo&Fino, Ribanca Sirela i mnogih drugih proizvoda.

Svakog tjedna provjerite nove proizvode na akciji i košaricu napunite omiljenim mliječnim proizvodima po akcijskim cijenama.

image
Dukat web trgovina
Dukat

Ekskluzivna ponuda sireva

Dodatnu posebnost web trgovini daje i ekskluzivna ponuda sireva koji se mogu kupiti samo online.

Topljeni brie s tartufima, vintage cheddar, svježi kozji sir s bosiljkom, medom ili natur, mozzarella hruskavci, mimolette ili ementaler prutići dio su posebne ponude sireva koja je dostupna samo na dukatshop.hr.

Ovih blagdana poklonite sebi i najmilijima užitak u okusima i mirisima najfinijih sireva svijeta!

image
Dukat web trgovina
Dukat

Dostava za početak pokriva širi prsten Zagreba - birajte mjesto i vrijeme

U prvom razdoblju dostava kupljene robe ograničena je na šire područje Zagreba, a može se zakazati već za sljedeće prijepodne. Jedna je od ključnih pogodnosti koje nudi Dukatova web trgovina upravo dostava već sljedeći dan nakon kupnje.

Za kupnju iznad 250 kuna dostava je besplatna, a za nižu vrijednost kupnje cijena joj je 20 kuna.

image
Dukat web trgovina
Dukat

Atraktivan nagradni program

Svi registrirani kupci sudjeluju u besplatnom nagradnom programu te svakom kupnjom prikupljaju nagradne bodove koje mogu zamijeniti za deset posto popusta na ukupan iznos računa ili, pak, za atraktivne dodatke za kuhinju, poput keramičke posudice za maslac, ribeža za tvrde sireve, pribora za rezanje i posluživanje sireva, drvenih nožića za maslac te drugih vrhunskih proizvoda brendova Nicolas Vahé, House Doctor i ostalih.

Još veća svježina proizvoda

Dukatov direktni kanal prodaje jamči svježinu mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva jer proizvodi putuju kratko i izravno od Dukata do potrošača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:28