LH&V

Doživite čaroban Uskrs na bajkovitom Lošinju

Prijeko su vam potrebni odmor i relaksacija? Napokon su stigli sunčani dani, a mnogi od nas već su naveliko počeli planirati svoj zasluženi uskršnji odmor. Bilo da želite odmor provesti sa svojom boljom polovicom ili u krugu svoje obitelji, a možda čak i sami, na otoku Lošinju u jednoj od najposebnijih uvala na čitavom Mediteranu – uvali Čikat, očekuje vas vikend pun blagdanskog slavlja, opuštanja te gastronomskih užitaka.

promo 

Proljetne radosti na otoku Lošinju

Ako nikada niste posjetili otok Lošinj, sada je idealna prilika da to učinite. Ovaj čarobni kvarnerski otok zadovoljit će potrebe svih dobnih skupina i karaktera. Luksuznost smještaja, bogatstvo sadržaja te aktivnosti koje ova mirna oaza nudi, savršeno se sljubljuju s čarima netaknute prirode i plavetnila mora u kojima možete uživati na svježem morskom zraku okupani suncem ili pak guštajući u tišini pod čarobnim zvjezdanim nebom. Izvan ljetne sezone, sve će ljepote ovoga otoka biti na raspolaganju samo vama, bez gužve i stresa, a savršeni odmor je zagarantiran! Potrebno je samo smjestiti se u bajkovitu uvalu Čikat, a Hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra, ekskluzivni hoteli luksuzne hotelske kolekcije brenda LH&V, pobrinut će se za sve ostalo.

image

promo

Uskršni vikend na najsjajnijem biseru Jadrana

Iskusite čari zadivljujuće prirode u luksuznom okruženju i uživajte u prekrasnom blagdanskom vikendu prepunom slavlja, gastronomskih delicija i jedinstvenih wellness rituala dok se djeca zabavljaju uz posebno osmišljeni uskršnji program. Oduševite mališane čarobnom tematskom avanturom Alise u zemlji čudesa, raznim zabavnim aktivnostima kao što su mađioničarske predstave, bojanje jaja, utrke zečića, radionice o dupinima i svima omiljeni Flash Light Egg Hunt. S druge strane, oni malo stariji ovog će Uskrsa razmaziti svoje okusne pupoljke rapsodijom okusa u režiji vrhunskih chefova u nagrađivanim restoranima Matsunoki (Hotel Bellevue) i Alfred Keller (Boutique hotel Alhambra).

image

promo

image

promo

Uskršnja čarolija u hotelu Bellevue

Bellevue Epic Easter Egg Hunt dovoljan je razlog da vaše mališane pridobijete već ovog Uskrsa. Aktivnosti koje Hotel Bellevue nudi najmlađima i cijelim obiteljima oduševit će sve vas koji ove blagdane odlučite provesti na biseru Jadrana u krugu svojih najmilijih. U čarobnom okruženju dočekat će vas izuzetna gastronomska ponuda, opuštajuće večeri uz koktele pod zvjezdanim nebom, jedinstveni wellness tretmani najboljeg hotelskog spa centra na svijetu po odabiru World Spa Awardsa te pregršt prilika za odmor tijela i duha. Savršeni travanjski vikend najljepše ćete zaokružiti nezaboravnim gurmanskim iskustvom u nagrađivanom restoranu Matsunoki gdje će večeru „Sakura Splendour”od šest sljedova za vas pripremati čak četiri renomirana chefa, među kojima se posebno ističe Orhan Cakiroglu, vrhunski chef iz uglednog japanskog lanca restorana Zuma. Svaki gastro entuzijast doći će na svoje, a nećete brinuti čak niti oko tradicionalnog uskršnjeg doručka. Za vas je pripremljen besplatni brunch nakon kojega ćete moći opušteno uživati u spa tretmanima te upijanju mirisa mora i zraka sunca.

image

promo

Blistavi Uskrs u Alhambri

Profinjenost koju Boutique Hotel Alhambra malo koga ostavlja ravnodušnim, a svoju će punu raskoš pokazati ovog Uskrsa samo svojim gostima. Luksuzni i elegantni suvremeni dizajn privući će sve zaljubljenike u estetiku i kvalitetan odmor. Ovaj jedinstveni, intimni i povrh svega romantični hotel idealan je odabir za one koji ovog Uskrsa maštaju o jednom proljetnom weekend getawayu u dvoje. Tamo vas očekuje vrhunski gurmanski doživljaj restorana Alfred Keller pod vodstvom chefa Michaela Gollenza, nedavno nagrađenog Michelinovom zvjezdicom. Savršeno kulinarsko iskustvo upotpunit će živa jazz glazba, raznovrsni wellness rituali te posebno osmišljeni tretmani kristalima, blagdanski tečaj kuhanja „Kuhanje sa zvijezdama“ s kuharom Michaelom Gollenzom, kao i sjajna gala večera „Wine and Shine“. Na Uskrs ćete moći uživati u bogatom uskrsnom brunchu „Bubbles & Sparkles“ uz koji ćete dobiti prigodan Swarovski dar kao znak pažnje. Očekuje vas nezaboravan odmor koji će zasigurno razbuditi sva vaša osjetila.

image

promo

image

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:14