Cijene ostaju iste i na kopnu i na moru: Ovog ljeta kupujte u Plodinama bez straha od viših sezonskih cijena!

 Plodine/PR

Plodine imaju za cilj pružiti svojim brojnim kupcima povjerenje i sigurnost da uvijek kupuju po jednakim i povoljnim cijenama, bez obzira gdje se nalazili.

Ljetna sezona je stigla, a s njom i planiranje godišnjih odmora. Kako bi vam ovo ljeto bilo bezbrižno, pobrinule su se Plodine, nudeći široku paletu proizvoda po povoljnim cijenama u čak 135 trgovine diljem Hrvatske - od krajnjeg juga, preko Istre i Kvarnera, središnje Hrvatske do najistočnijih točaka naše zemlje. Bilo da se nalazite na kopnu ili moru, cijene ovdje ostaju iste! Plodine tako ostaju pouzdan partner u osiguravanju svega što kupcima treba za bezbrižan ljetni odmor ili navijačku groznicu, bez straha od viših sezonskih cijena.

image
Plodine/PR

Jednake cijene diljem Hrvatske

Plodine imaju za cilj pružiti svojim brojnim kupcima povjerenje i sigurnost da uvijek kupuju po jednakim cijenama, bez obzira gdje se nalazili. Izbjegnite stres prilikom planiranja puta i pakiranja jer u Plodinama vas čeka sve što vam može zatrebati: od grickalica i osvježenja za navijačku groznicu, do igračaka, loptica i luftića za uživanje u aktivnom odmoru. Posvećenost niskim cijenama za preko 20.000 artikala u asortimanu Plodina omogućuje kupcima da ovog ljeta uživaju bez stresa oko dodatnih troškova koji mogu negativno utjecati na njihov budžet za ljetni odmor iz snova.

image
Plodine/PR
image
Plodine/PR

Sve za ljetni odmor na jednom mjestu bez dodatnih troškova

Svi supermarketi Plodina su opremljeni vrhunskom opremom, u skladu s vodećim trgovačkim trendovima, a kontinuirano se ulaže i u obnovu postojećih. I na kopnu i na moru, Plodine su izbor broj jedan brojnim kupcima zbog bogatog asortimana proizvoda više od 1000 robnih marki, od kojih je 70% domaće proizvodnje. Za obavljanje svakodnevne kupovine kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježim pečenim pekarskim proizvodima te veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva na uslužnom pultu delikatesa. Za još bržu i praktičniju kupovinu, tu su i brojne samoposlužne blagajne.

image
Plodine/PR

Bez brige na moru i na kopnu

Na kopnu ili obali, Plodine su tu za vas s jednakim cijenama i pogodnostima, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je važno - stvaranje nezaboravnih ljetnih uspomena. Vjerni kupci mogu u svakom trenutku računati na ugodno i bezbrižno iskustvo kupovine koje ne podliježe sezonskim promjenama cijena. Kada birate Plodine, birate sigurnost, povjerenje i najpovoljnije cijene. Plodine tako ostaju i postaju prvi izbor za sve ljetne potrebe. Ljetni odmor može biti opušten i sretan jer su Plodine tu s fantastičnom i jednakom ponudom u cijeloj Hrvatskoj za sve vaše potrebe tijekom odmora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 13:53