Auto Benussi Select Cars: Odaberite kvalitetu i kupite automobil na Super Select Suboti

Auto Benussi promo

U Auto Benussi Select Cars razumijemo vašu želju za vrhunskim vozilom, a da pritom uštedite. Od siječnja smo u našu ponudu uveli Super Select Subotu, posebnu subotu kada na kupovinu rabljenog vozila možete ostvariti dodatne pogodnosti. Ponudu koja mijenja pravila igre i donosi odličnu vrijednost za vaš novac, pogledajte na linku te nas posjetite ovu subotu, 24. veljače u jednom od naših prodajnih centara:

  • Auto Benussi, V. Škorpika 32, Zagreb
  • Auto Benussi, Industrijska 2/D, Pula
  • Auto Benussi, Mutilska 60, Pula

Svi klijenti koji kupe rabljeni automobil imat će pravo na niz iznimnih pogodnosti, uključujući:

  • Besplatnu osnovnu policu osiguranja vozila
  • Kompletnu registraciju automobila (usluga uključuje tehnički pregled vozila i registraciju na tehničkoj stanici po sistemu “ključ u ruke”)
  • Besplatan prvi servis nakon godinu dana ili do 20.000 km u jednom od Auto Benussi prodajno -servisnih centara

Ova jedinstvena ponuda samo je dio predanosti Auto Benussi Select Cars u pružanju neusporedive izvrsnosti i vrijednosti kupcima. Ponuda i pogodnosti vrijede posljednje subote u mjesecu na određenu ponudu vozila te istaknute pogodnosti vrijede samo taj dan na točno određena vozila.

Benussi Select Cars širinom svoje ponude obuhvaća preko 30 top brandova iz automobilske industrije, a bilo da ste obožavatelj pouzdanog Renault Meganea, elegantne i sportske Mazdine linije, robusnosti Land Rovera, elegancije Jaguara ili Opelovog dizajna bez premca, mi imamo automobil koji tražite.

Mlada vozila, provjerene povijesti i uredno servisirana čekaju vas na lokacijama u Zagrebu i Puli. Uštedite kupovinom rabljenog vozila u Auto Benussi Select Cars, a za više informacija i pregled našeg impresivnog izbora rabljenih automobila, posjetite našu web stranicu na www.autobenussi.hr ili nas kontaktirajte na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na niže brojeve

Zagreb, prodajni centar, V. Škorpika 32, 01/6384-099

Pula, prodajni centar, Industrijska 2/D, 052/385-886

Pula, prodajni centar, Mutilska 60, 052/385-885

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:26