20. I 21. LISTOPADA

Svjetski stručnjaci iz zdravstvenog turizma okupit će se na Crikvenica International Health Tourism Conference: Glavne teme su rrendiranje, marketing, zdravlje, turizam

Jubilarno 10. izdanje svjetski priznate konferencije o zdravstvenom turizmu ovog mjeseca u Crikvenici

Crikvenica, panorama

Svjetski stručnjaci iz zdravstvenog turizma okupit će se na jubilarnoj 10. Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) 20. i 21. listopada, koja će se održati u hibridnom obliku - istovremeno u Hotelu Omorika u Crikvenici i online.

Kroz deset godina održavanja ova konferencija nametnula se kao relevantna konferencija o zdravstvenom turizmu u regiji, stoji u priopćenju,a njezin značaj istovremeno međunarodno promovira Kvarner i cijelu Hrvatsku kao poželjnu destinaciju za taj tip turizma.

Brendiranje, marketing, zdravlje, turizam – sve su to teme koje će dominirati ovogodišnjom konferencijom.

Kao i svake godine, konferencija će ugostiti vrhunske eksperte iz medicine, turizma, marketinga i brendiranja destinacije - gotovo 20 eminentnih predavača iz 7 zemalja odlučili su podijeliti svoja iskustva i znanje kroz zanimljive prezentacije, radionice i panele.

Sudionici jubilarne 10. CIHT konferencije moći će tako čuti ponešto o strategijama tržišnog pozicioniranja ustanova i organizacija u zdravstvenom turizmu, promijenjenom iskustvu pacijenata nakon pandemije, osiguranju za zdravstveni turizam, privatnim ulaganjima u zdravstvenu njegu, poduzetništvu u zdravstvenoj njezi i digitalnom marketingu u zdravstvenom turizmu. Raspravljat će i o zdravstvenom turizmu i sportskoj rehabilitaciji, razvoju karijere u zdravstvenom turizmu, ulozi službe za korisnike, međukulturalnoj obuci i obuci o ponašanju prema osobama s invaliditetom.

Konferenciji će prisustvovati, između ostalog, osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba i konzultantica u zdravstvenom turizmu te vrhunski svjetski stručnjak za brendiranje i ponašanje kupaca Ilan Geva, predsjednik Ilan Geva & Friends Inc te direktor strategije i direktor ureda u Americi u Vmarsh Healthcare. Iz Cleveland klinike dolaze Maria Jukic, JD i Mario Škugor, M.D. FACE koji će o zdravstvenom turizmu progovarati iz odnosa zdravstvene ustanove prema pacijentu – kako mu pružiti najbolju zdravstvenu njegu i kvalitetan oporavak.

image

Ilan Geva

Ivica Jandrijevic/

U dva dana održavanja, podijeljenih u četiri tematska bloka, uz raznovrsna predavanja eminentnih internacionalnih i domaćih stručnjaka, očekuju vas i dvije radionice i jedna panel rasprava te gala večera na kojoj će se obilježiti 10 godina uspješnog održavanja.

Konferencija svake godine bilježi sve veći broj sudionika iz cijeloga svijeta. Svake godine konferenciji uživo prisustvuje više od 100 eminentnih domaćih i inozemnih stručnjaka iz zdravstvenog turizma koji se nalaze na vodećim pozicijama u svojim institucijama. Na 9. CIHT konferenciji, održanoj u hibridnom obliku, sudjelovalo je 120 sudionika na lokaciji i online sudionika iz 55 zemalja.

Uz mogućnost sudjelovanja na lokaciji i online, napominju organizaori, i ove godine očekuje se da će konferenciji prisustvovati više od 200 domaćih i inozemnih sudionika iz područja turizma i zdravstvenog turizma koji su na rukovodećim funkcijama priznatih zdravstveno-turističkih institucija i facilitatorskih agencija.

Jubilarna 10. CIHT konferencija produkt je uspješne suradnje četiri ključne organizacije za zdravstveni turizam Kvarnera: Turističke zajednice Grada Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera kao organizatora te Thalassotherapije Crikvenica i Termi Selce kao suorganizatora.

„Izuzetno smo ponosni da je CIHT konferencija doživjela svoje deseto, jubilarno izdanje. Sve je počelo od jednog malog turističkog foruma, a sada smo došli do razine da imamo govornike iz cijeloga svijeta, koji su uz to i vrhunski, uvaženi stručnjaci. Nastavit ćemo raditi na tome da CIHT konferencija iz godine u godinu raste, da usvajamo nova znanja i primjenjujemo ih u praksi, a sve s ciljem razvoja zdravstvenoga turizma te privlačenjem gostiju u onom dijelu godine u kojem nemamo dovoljnu popunjenost kapaciteta“, rekla je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Važnost CIHT-a ponovno su prepoznali mnogi. Generalni pokrovitelj 10. CIHT konferencije je Jadran-galenski laboratorij d.d., hrvatska farmaceutska tvrtka s globalnim uspjehom i priznanjem. Konferenciju, kao i godinama ranije, podupire Ministarstvo turizma i sporta čija je podrška ostvarila veliki doprinos u organizaciji ovogodišnje hibridne konferencije. Konferenciju podržavaju i: Ministarstvo zdravstva, Primorsko-goranska županija, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska gospodarska komora i Grad Crikvenica. Partneri konferencije su Orto Nova - Centar Dentalne Medicine, AmCham – Američka gospodarska komora u Hrvatskoj i Jadran d.d.. Medijski pokrovitelji su Jutarnji list i Lider.

image

Publika i sudionci konferencija

Marino Klement/

Relevantne teme, vrsni predavači i rasprava o svjetskim trendovima u zdravstvenom turizmu – vidimo se 20. i 21. listopada 2022. na jednoj od najvećih konferencija u regiji.

Registracija za konferenciju je obavezna, a možete sudjelovati na lokaciji u Hotelu Omorika ili online. Online sudjelovanje je potpuno besplatno, a kotizacija za sudjelovanje na licu mjesta iznosi 750,00 HRK/100,00 EUR.

Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama konferencije.

image

Publika i sudionci konferencija

Marino Klement/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:51