MOJPOSAO

Pokreni karijeru u svom smjeru: Ovog tjedna zapošljavaju Shipshape, Horvat turizam, Hotel Castelum...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Profimedia, Wavebreak

ELODA je vodeći hrvatski proizvođač auto-elektro dijelova kao što su razni tipovi prekidača i indikatora za motorna vozila. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, traže pojačanje na radnom mjestu CNC tokar/glodač (m/ž). Novim kolegama nude stalni radni odnos, rad u poticajnom okruženju autoindustrije, kontinuirano stjecanje novih znanja te mogućnost usavršavanja i daljnjeg razvoja unutar tvrtke. Ako su te zainteresirali, javi im se do 28. veljače.

Business & City break Hotel Castelum visoke kategorije, nalazi se u samom središtu grada Čakovca, uz Perivoj Zrinskih i raspolaže sa 30 smještajnih jedinica , tri barska koncepta i dvije kongresne sale. Trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Voditelj hotela (m/ž). Potrebno je imati 4-5 godina iskustva u sektoru turizma i prodaji hotelskih kapaciteta na voditeljskim pozicijama i posjedovati organizacijske, komunikacijske i poslovnu kreativnost. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 14. ožujka.

Obiteljska manufaktura "Radovan Petrović", proizvođač dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda hrvatskog podrijetla, zapošljava na random mjestu: Djelatnik u proizvodnji dodataka prehrani I kozmetike (m/ž). Opis posla uključuje pripremu sirovina i ambalaže za proizvodnju, opremanje gotovih proizvoda, vođenje popratne dokumentacije te praćenje ulaza i izlaza sirovina. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost ali nije uvjet za prijavu, a oglas ostaje aktivan do 4. ožujka.

Shipshape je tvrtka osnovana 2014. godine usmjerena na razvoj softverskih rješenja prilagođenih potrebama klijenata i savjetovanju u IT tehnologijama. Zbog povećanja opsega posla i brojnih novougovorenih projekata, zapošljavaju na radnom mjestu: Mid/Senior PHP developer (m/ž). U njihovom timu atmosfera je radna, ali opuštena te svakome nudi mogućnost da istražuje, predlaže i tako razvija sebe kao pojedinca, ali i tvrtkine proizvode i platformu. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 4. ožujka.

Putnička agencija Horvat Turizam traži Servisera bicikala (m/ž). Poželjno je rekreativno ili natjecateljsko bavljenje biciklizmom i prethodni rad u biciklističkom dućanu, a opis posla uključuje montiranje i servis sklopova, obavljanje općih radova na amortizerima, zamjenu lanaca i guma, ugradnju dodatne opreme te samostalno podešavanje kočnica i mjenjača. Svoj životopis im pošalji do 4. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:42