MOJPOSAO

Jurnjava gradom ili ležanje na plaži: izbor oglasa je doista šarolik

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Janaf, tankovi za skladištenje nafte/Ilustracija

 Bozidar Vukicevic/Cropix

Sezona je pred vratima, a to znači i priliku za sezonsko zapošljavanje! Među sezonskim poslovima posebno su cijenjeni oni poslodavci koji svojim zaposlenicima osiguravaju smještaj. Jedan od takvih su i Plodine koji traže sezonskog djelatnika u trgovini (m/ž). Popis mjesta u kojima možete spojiti ugodno s korisnim te ljetovati i raditi je poduži pa ih detaljno pogledajte na linku oglasa. Nije zgoreg niti spomenuti da osim smještaja za ovu poziciju u Plodinama nude i 40 satni radni tjedan što je rijetkost kod ove vrste zaposlenja, te plaćeni putni troškovi i stimulativna primanja. Oglas ističe 30.4. stoga požurite s prijavom!

Sirena za uzbunu, jurnjava gradom, spašavanje života i imovine. Malo je onih koji kao djeca nisu poželjeli upravo ovakav scenarij. Sada imate priliku upravo doživjeti to - Jadranski naftovod traži vatrogasca - vozača vatrogasnog vozila (m/ž). Ne treba naglašavati da su uvjeti za prijavu strogi i detaljni, ali nagrada koja prati ovaj herojski posao to svakako opravdava. Ukoliko želite ostvariti svoje dječje snove prijavite se na oglas do 5. svibnja i postanite vatrogasac!

M SAN Grupa najveći je distributer u regiji kojemu je glavna djelatnost distribucija računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike. Tvrtka je to koju ne treba posebno predstavljati obzirom da djeluju i rastu već više od 25 godina. Trenutno šire svoj marketing tim i u potrazi su za grafičkim dizajnerom (m/ž), a obzirom da traže juniora, ne treba vam bogato radno iskustvo. Tvoj uspjeh je ograničen isključivo tvojom sposobnošću i ustrajnošću, stoga požuri s prijavom jer je oglas otvoren do 28.travnja.

Dukat mliječna industrija sinonim je za mlijeko, ali ovom prilikom ne traže se kravice na livadi već pravi, ljudski sistemski administrator (m/ž). Ukoliko poznajete Microsoft produkte, virtualizacijske tehnologije, a niti Linux vam nije stran prijavite se na njihov oglas još danas kako biste imali priliku stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja u međunarodnom timu stručnjaka!

Regres, božićnica, uskrsnica, osobni automobil,… ne, ovo nije popis beneficija programera u IT tvrtki, već ne biste vjerovali u prodaji! Tvrtka Ribola traži područnog voditelja (m/ž) za Splitsko-dalmatinsku županiju. Ukoliko imate godinu dana iskustva u maloprodaji, koristite se dobro MS Office paketom te posjedujete vozačku dozvolu B kategorije, vi ste idealni kandidat za ovu poziciju. Ribola prijave prima do 11. svibnja, stoga ne oklijevajte i prijavite se na oglas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:17