MOJ POSAO

Iz ogromnog spektra poslova, izabrali smo nekoliko predobrih: provjerite si, možda je to ta promjena koju ste htjeli u životu

Ovo može biti prilika za tebe, provjeri uvjete i rokove...

Ilustrativna fotografija

 /Shutterstock

U njihovim uredima u Puli, ili pak s mogućnošću rada od kuće za agente na talijanskom jeziku, tvrtka Forcontact Istria traži osobu za rad u korisničkoj službi za modne i luksuzne brendove. Točnije, tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Customer care agent (m/ž). Nude ti motivirajuća primanja, pravu priliku za profesionalni razvoj, fleksibilno radno vrijeme te mladenačko, dinamično i poticajno radno okruženje. Ako su te zainteresirali, javi im se do 11. prosinca.

METUS je hrvatsko-švedska kompanija i međunarodno priznat partner najpoznatijim tvrtkama na području vertikalnog prijevoza. Ako tražiš dinamičan posao u uspješnoj kompaniji, profesionalno i poticajno radno okruženje, pridruži im se na radnom mjestu: Voditelj odjela računovodstva (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima u području računovodstva, a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s izraženim organizacijskim sposobnostima i vještinama vođenja. Oglas ostaje aktivan do 2. prosinca.

Hattrick-PSK je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 900 zaposlenika. Svojim zaposlenicima pružaju mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u u radu. Uslijed širenja poslovanja, u potrazi su za novim talentima i to na poziciji: Prodavač/Blagajnik (m/ž). Prijave primaju najkasnije do 4. prosinca.

TEN servis i održavanje, auto servis za sve marke vozila specijaliziran za dijagnostiku i uklanjanje svih kvarova, zapošljava Servisnog savjetnika (m/ž). Opis posla uključuje tehničko savjetovanje kupaca u okviru poslova servisa, zaprimanje vozila u servis, naručivanje dijelova od dobavljača, otvaranje radnih naloga te planiranje servisnih aktivnosti. Nude ti stalan posao uz probni rok od 6 mjesecu i mjesečne Moontop benefite, a rok za prijavu ističe 3. prosinca.

Veraltis Asset Management tvrtka je specijalizirana za upravljanje imovinom s posebnim naglaskom na korporativnu i osiguranu imovinu. Trenutno su u potrazi za Pravnim savjetnikom u odjelu naplate (m/ž). Ako si motivirana osoba, organizacijske i komunikacijske vještine su tvoja snaga, a zanima te rad u financijskom sektoru, ovo može biti prilika za tebe! Nude ugovor na određeno/zamjenu za porodiljni, uz mogućnost produljenja na neodređeno, ako će potrebe posla to zahtijevati. Javi im se do 2. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:36