Pet razloga zbog kojih je dugoročni najam vozila isplativiji od klasične kupovine vozila

Auto Benussi Promo

 Promo

Dugoročni najam automobila sve je popularnija opcija za tvrtke koje trebaju pouzdan i isplativ način upravljanja svojim prijevoznim potrebama. Bez obzira vodite li malu tvrtku, upravljate voznim parkom ili vodite veliku korporaciju, dugoročni najam automobila nudi značajne prednosti u odnosu na izravnu kupnju ili leasing kupnju vozila. Car Fleet Management specijalizirana je tvrtka za dugoročni najam vozila u poslovne svrhe, a akvizicijom od strane kompanije Auto Benussi posluje pod brandom Benussi Fleet Expert. U suradnji s Benussi Fleet Expert donosimo vam pet ključnih prednosti odabira dugoročnog najma vozila:

image

Nenad Varga, član uprave Car Fleet Management

Vedran Peteh/Cropix/Cropix

1. Niži troškovi - Jedan od najprivlačnijih aspekata dugoročnog najma automobila je taj što može biti mnogo isplativije od posjedovanja ili leasinga vozila. Kada unajmite automobil na dulje razdoblje, često možete dogovoriti nižu cijenu nego što biste to učinili s kratkoročnim najmom. Osim toga, nećete morati brinuti o početnim troškovima povezanim s kupnjom ili leasingom vozila, kao što su porezi i naknade za registraciju.

2. Predvidljivi troškovi - Dugoročni ugovori o najmu automobila obično dolaze s fiksnim naknadama koje pokrivaju sve vaše troškove vezane uz vozilo, uključujući održavanje, popravke i osiguranje. To vam može pomoći da učinkovitije upravljate proračunom jer se nećete morati brinuti o pojavi neočekivanih troškova.

3. Fleksibilnost - S dugoročnim najmom automobila, imate fleksibilnost mijenjati svoju flotu kako se vaše poslovne potrebe mijenjaju. Na primjer, ako trebate veće vozilo za određeni projekt, možete jednostavno zamijeniti svoj trenutni najam za veći model. To može biti mnogo učinkovitije od kupnje novog vozila, što može biti i skupo i dugotrajno.

4. Servisiranje i popravci vozila – Kada posjedujete vozilo, troškovi održavanja i popravci predstavljaju trošak i određeno vremensko razdoblje. Kod dugoročnog najma vozila, većina ugovora o najmu uključuje zamjensko vozilo ako vaš primarni najam iz bilo kojeg razloga ne radi. To vam može pomoći da se vaše poslovne aktivnosti odvijaju fluidno, čak i ako dođe do neočekivanih zastoja.

5. Pristup novijim modelima - Dugoročni najam automobila omogućuje pristup najnovijim modelima vozila, sa svim najnovijim značajkama i tehnologijama. Po isteku ugovorenog najma uvijek se može razgovarati o kupoprodaji vozila korištenog kroz dugoročni najam.

Ako tražite način da upravljate svojim poslovnim prijevoznim potrebama na učinkovitiji i isplativiji način, dugoročni najam automobila definitivno je opcija koju vrijedi razmotriti. Od nižih troškova do veće fleksibilnosti, mnoge su prednosti odabira najma u odnosu na vlasništvo ili leasing. Istražite svoje mogućnosti i saznajte kako dugoročni najam automobila može pomoći vašem poslovanju, obratite nam se na www.fleetexpert.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 16:54