MojPosao

Pokreni karijeru u pravom smjeru! Ovog tjedna zapošljavaju Infobip, IKEA...

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta Tvrtka TPS B.V. zapošljava osobe dovoljno odvažne za odlazak na rad u zemlju Van Gogha, tulipana i vjetrenjača. Pitanjem smještaja i prijevoza ne moraš se zamarati, tvrtka o tome brine umjesto tebe i pritom nudi dobru plaću. Čak i za nizozemske prilike, kažu
 Srećko Niketić / CROPIX

Od 2006. Infobip inovira na rubu tehnoloških mogućnosti i sada oblikuju globalnu komunikacijsku budućnost. Kroz 60+ ureda na šest kontinenata, platformu Infobipa koristi gotovo 70% stanovništva, što ga čini najvećom takvom mrežom. Pridruži im se u misiji stvaranja interakcija između ljudi i internetskih usluga koje mijenjaju život s novim i dosad neviđenim rješenjima prijavom na neki od trenutno aktivnih oglasa: Senior Compliance Specialist (m/ž) i Standards Harmonisation Coordinator (m/ž). Javi im se do 8. listopada.

I ti vidiš stvari na malo drugačiji način? Sjajno! I oni ih tako vide… Oni vjeruju da su vrijednosti važnije od toga što piše u tvom životopisu. Oni nude radna mjesta koja testiraju tvoje sposobnosti i potiču te na razvoj. Oni su IKEA Grupa i pozivaju te da im se pridružiš kako biste zajedno 'gledali na stvari na malo drugačiji način'. Zaposli se kao Zaposlenik u odjelu logistike – viličarist (m/ž) jer njihova ponuda uključuje ugodnu radnu atmosferu i brojne prilike za osobni i profesionalni razvoj. Oglas ostaje aktivan do 5. listopada.

INTRALOT grupa je vodeća tehnološka tvrtka koja proizvodi i isporučuje hardverska i softverska rješenja, te vrši sistem-integraciju i pruža jedinstvenu ponudu u priređivanju igara na sreću za lutrijske i gaming organizacije diljem svijeta. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Sistem inženjer – Linux (m/ž), a idealan kandidat posjeduje barem 2 godine relevantnog radnog iskustva i sa VMware tehnologijama je na 'ti'. Svoj životopis im pošalji do 9. listopada.

Tražiš promjenu koja uključuje ne samo pronalazak novog posla, nego i preseljenje u drugu državu? Možda imamo rješenje! Tvrtka TPS B.V. zapošljava osobe dovoljno odvažne za odlazak na rad u zemlju Van Gogha, tulipana i vjetrenjača. Na portalu MojPosao možeš pronaći njihove oglase za više radnih mjesta! Pitanjem smještaja i prijevoza ne moraš se zamarati, tvrtka o tome brine umjesto tebe i pritom nudi dobru plaću. Čak i za nizozemske prilike, kažu.

Tvrtka Solpark d.o.o., koja upravlja Luckia automat klubovima, pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group, koja je s radom započela ranih sedamdesetih i u samo tri desetljeća postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj. Pozivaju te da postaneš dio njihovog tima, a trenutno zapošljavaju Djelatnika u automat klubu (m/ž) u Slavonskom Brodu. Nude ti sigurna i redovita primanja, rad u 3 smjene s dva slobodna dana u tjednu, mogućnost razvoja karijere i pozitivno radno okruženje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:11