MOJPOSAO.HR

Poslodavci traže radnike raznih profila, neki nude posao u sezoni ali i mogućnost ostanka...

Tražiš posao? Ovi poslodavci traže tebe

Ilustrativna fotografija

 Neja Markicevic/Cropix

STARCO Beli Manastir, visoko konkurentna tvrtka u proizvodnji čeličnih kotača koja uspješno posluje na tržištu Europe već 20 godina, zapošljava Financijskog kontrolora (m/ž). Od budućeg člana ili članice svog time očekuju strast u izradi izvještaja, organiziranost, analitičko razmišljanje i spremnost na timski rad, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidatkinje i kandidati s minimalno 1 godinom radnog iskustva. Ako želiš raditi u uspješnoj kompaniji, okružen/a stručnjacima različitih profila te usavršavati svoja znanja i vještine u ugodnoj atmosferi, javi im se do 24. travnja.

Travel FREE, međunarodna tvrtka pograničnih trgovina, zapošljava Voditelja trgovine (m/ž). Opis posla uključuje vođenje poslovnice te koordiniranje tima od 5-6 osoba, redovnu komunikacija s ostalim voditeljima poslovnica i upravom, naručivanje i kontrolu prijema robe te motiviranje i razvoj tima. Nude ti konkurentnu plaću, božićnice i uskrsnice, osobni i profesionalni rast i razvoj, stručna usavršavanja te kolegijalnu atmosferu te profesionalno radno okruženje. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 23. travnja.

U potrazi za motiviranim zaposlenicima koji su spremni biti dio uspješnog tima, te uložiti trud i znanje u postizanje izvanrednih rezultata, Ultra gros zapošljava na radnom mjestu: Komercijalni direktor nabave (m/ž). Zainteresirani kandidatkinje i kandidati moraju posjedovati minimalno 5 godina prethodnog radnog iskustva na istim poslovima, a tvrtka ti nudi stimulativna primanja, izrazito dinamičan posao te vrhunske kolege koji će te dočekati raširenih ruku, spremni podijeliti svoje znanje. Prijave na oglas primaju do 27. travnja.

Ledo plus d.o.o. je najveći domaći proizvođač sladoleda te najveći distributer smrznute hrane. To već sigurno znaš, ali ono što ne znaš je kako izgleda proizvodna linija za tvoj najdraži sladoled, kako sladoled dobije mrvice, koliko je dugačko lisnato tijesto na liniji… Sve to možeš saznati iz prve ruke, ako se do 8. svibnja prijaviš na oglas za radno mjesto Pomoćni radnik u proizvodnji sladoleda (m/ž). Nude ti mogućnost ostanka nakon sezone, nagradu za odrađenu sezonu, ugodnu radnu atmosferu i rad u sjajnom timu.

U OTP banci žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio ove uspješne priče, pridruži im se u ulozi Specijalista za razvoj digitalnih kanala (m/ž). Zauzvrat ti nude konkurentnu plaću i paket bonusa, plan profesionalnog razvoja i mentora od prvog dana, ulaganje u edukaciju i osobni razvoj, fleksibilnost u radu i niz drugi pogodnosti! Javi im se čim prije, a najkasnije do 21. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:11