TIM SE POJAČAVA

Bugatti Rimac zapošljava više od 50 novih tehničara u odjelu lakirnice: Osigurali su i obuku za nove poslove

Obuka traje između pet i devet mjeseci

Tehničar u odjelu lakirnice

Iz Bugatti Rimca, kompanije unutar Rimac Grupe fokusirana na dizajn, razvoj i proizvodnju hiperautomobila, javljaju da planiraju zaposliti više od 50 novih zaposlenika u sljedećih šest mjeseci u odjelu lakirnice u novom Rimac Kampusu u okolici Zagreba.

Kažu da će se novi djelatnici pridružiti postojećem timu od 26 stručnjaka, i nakon obuke sudjelovati u izradi sadašnjih i budućih Rimac i Bugatti modela. S obzirom na to da je riječ o izuzetno deficitarnom zanimanju, Bugatti Rimac pokreće Painting Academy kako bi zainteresirane kandidate obučio za rad u lakirnici hiperautomobila koja je posebna i po materijalu iz kojih se automobili uglavnom izrađuju - ugljična vlakna. Pojačan tim će iduće godine započeti s radom na Rimac Kampusu u suvremeno opremljenoj lakirnici na više od 2.000 m², u kojoj će se lakirati dijelovi karoserije i interijera hiperautomobila, također proizvedenih unutar Rimac Kampusa.

Kompanija traži tehničare lakiranja u tri kategorije procesa rada - priprema, lakiranje i poliranje, a radni zadaci zaposlenika bit će određeni ovisno o specijalizaciji te po završetku usavršavanja. Kao kandidati za zaposlenje u obzir dolaze osobe sa i bez iskustva u lakiranju i pripremi te će ovisno o visini iskustva dobiti obuku u sklopu Bugatti Rimac Painting Academyja. Prednost imaju kandidati s iskustvom i auto lakireri, dok je zbog specifičnosti posla poželjno da su i drugi potencijalni kandidati tehničkih struka i interesa.

U priopćenju ističu da Bugatti Rimac Painting Academy za tehničare lakiranja započinje osnovnom teorijskom i praktičnom obukom. Tijekom obuke na spomenutoj edukaciji, polaznici će se upoznati sa svim aktivnostima unutar lakirnice, nakon čega nastavljaju s jednom od specijaliziranih obuka za područje pripreme, poliranja ili lakiranja. Potom će polaznici kroz mentorski period početi u potpunosti raditi na serijskim automobilskim dijelovima pod vodstvom mentora dok ne steknu sve potrebne vještine, znanja te iskustvo za odgovarajuću poziciju i samostalan rad.

Obuka traje između pet do devet mjeseci, ovisno o postojećim vještinama radnika, području specijalizacije i razini stečenih vještina te za vrijeme trajanja obuke, radnici stupaju u radni odnos i dobivaju plaćuPolaznici će nakon završene obuke poznavati potrebnu teoriju i praksu pripreme lakiranja i poliranja Bugatti i Rimac automobila, naučit će kako koristiti ručne i električne alate te poznavati postupke sigurnosti i zaštite na radu prema pravilima struke.

image

Tehničar u odjelu lakirnice

Bugatti Rimac potencijalnim zaposlenicima nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, privatno zdravstveno osiguranje, naknadu za prijevoz, minimalno 25 dana godišnjeg odmora, zonu za opuštanje na poslu, svježe voće i zdrave grickalice te popuste za kupovinu, putovanja i zabavu. Radni tjedan je standardni petodnevni. Svi zaposlenici također imaju priliku za razvoj i napredovanje u karijeri, što znači da vježbenik u odjelu lakiranja može uz dovoljno rada i truda napredovati nekoliko razina, sve do pozicije koordinatora odjela.

Svi zainteresirani mogu saznati više informacija o ovim otvorenim pozicijama na web stranici karijera tvrtke Bugatti Rimac i prijaviti se za posao koji najbolje odgovara njihovom iskustvu i sposobnostima:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 22:31