MOJ POSAO

U potrazi ste za novim poslom? Ovo su raznovrsne prilike koje se nude ovoga tjedna

I ovaj tjedan u ponudi je nekoliko zanimljivih poslova. Traže se IT djelatnici, građevinari...

Ilustracija

 Robert Daly/Caia Image/Profimedia

Pućo, tvrtka koja se bavi građevinarstvom te proizvodnjom aluminijske i PVC stolarije, zapošljava na radnim mjestima: Inženjer strojarstva za pripremu proizvodnje i montaže (m/ž) i Djelatnik za izradu i/ili montažu PVC/ALU stolarije – monter (m/ž). Opis posla uključuje razradu projektne dokumentacije, ugovaranje poslova i podršku za ključne projekte te izradu ponuda i troškovnika, a novim kolegicama i kolegama nude mogućnost napredovanja, dodatna usavršavanja, službeni automobil i mobitel te odlične uvjete rada. Prijave primaju do 22. veljače.

Tvrtka Payten, dio je Asseco SEE grupe, jedne od najvećih IT tvrtki u području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga u regiji jugoistočne Europe i Turske. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, tragaju za POS/ATM tehničarem (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s iskustvom u servisiranju elektromehaničkih komponenti i odličnim komunikacijskim vještinama. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se najkasnije do 23. veljače.

GO4SUPPORT, kao hrvatska profesionalna outsourcing tvrtka i pouzdani partner renomiranih tvrtki u D-A-CH regiji, ima konstantnu potražnju za pojačanjem svog internacionalnog tima. Javi im se do 13. ožujka i pridruži im se na poziciji: Inside Sales Account Manager – Deutsch (m/ž). Nude ti plaću od 1.100 eura neto, 100% rad na daljinu, bonus dobrodošlice u iznosu od 2.000 eura, mogućnost napredovanja, 25 dana godišnjeg odmora, ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života i ugodnu radnu atmosferu.

Tim tvrtke MARINE KAŠTELA, jedna od najvećih i najmodernijih hrvatskih marina, poziva te da im se pridružiš u ulozi Voditelja ugostiteljstva u marini (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i imati razvijene organizacijske, voditeljske, međuljudske i prodajne vještine. Zauzvrat ti nude dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, razvoj stručnog znanja i individualnih kompetencija te sudjelovanje u kreativnim i zanimljivim projektima. Svoj životopis i motivacijsko pismo im pošalji do 28. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:14