Below Deck

U Americi započelo prikazivanje iznimno popularne serije snimane u Hrvatskoj

Dodatni benefit je činjenica što se ova serija prikazuje i u drugim zemljama, a posebice veseli procjena produkcijskog tima kako je, od svih dosadašnjih sezona, najatraktivnija i najzanimljivija upravo ova snimljena u Hrvatskoj
 Bravo TV

Nova sezona najgledanije američke reality serije Below Deck Sailing Yacht koja je snimljena u Hrvatskoj prošlog ljeta, započela je s prikazivanjem na američkoj kabelskoj televiziji Bravo TV.

- Prikazivanje emisije trajat će najmanje 16 tjedana što je savršen vremenski period za dodatnom promocijom Hrvatske jer je riječ o razdoblju kada Amerikanci najčešće bukiraju svoja putovanja. Dodatni benefit je činjenica što se ova serija prikazuje i u drugim zemljama, a posebice veseli procjena produkcijskog tima kako je, od svih dosadašnjih sezona, najatraktivnija i najzanimljivija upravo ova snimljena u Hrvatskoj. Na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatni globus, koju je u udarnom terminu prenosila televizijska mreža NBC, emitirana je reklama za novu sezonu Below Deck, čime je serija, ali i Hrvatska dobila dodatnu vidljivost na američkom tržištu - istaknula je voditeljica ispostave Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu Iva Bahunek.

image
Bravo TV

Ovaj popularni američki reality show emitira se od 2013. godine, a koncept emisije uključuje praćenje profesionalnog i privatnog života posade i njihovih gostiju na mega jahtama. Nova sezona Below Deck Sailing Yacht 2 – CROATIA snimljena je u splitskom akvatoriju tijekom srpnja, kolovoza i rujna 2020. godine, a tijekom snimanja korišten je jedrenjak Parsifal III, duljine 54 metara, koji je bio usidren ispred hotela Le Méridien Lav u Podstrani kraj Splita. Ovo bila prva holivudska produkcija koja se u cijelosti i bez prekida snimala izvan SAD-a za vrijeme pandemije korona virusa, a u čemu je značajan doprinos dao i Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitu.

Produkcijska ekipa 51 minds i Bravo TV uplatili su 40.000 dolara za pomoć stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Tijekom premijernog prikazivanja prve epizode serijala prikazan je poziv najvećih zvijezda showa na donacije gledatelja, a taj će poziv biti prikazivan tijekom emitiranja ove i sljedeće sezone Below Deck serijala, odnosno tijekom čitavog proljeća i početka ljeta 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:59