MOJPOSAO.HR

Tragaš za bogatim i raznovrsnim karijernim iskustvom? Pogledaj neke od oglasa za poslovne prilike...

U članku provjerite uvjete i rokove

Vulkanizerska stanica

Marodi, vodeći proizvođač premium tjestenine u Hrvatskoj i rastuća tvrtka iz Nedelišća kod Čakovca, zapošljava Djelatnika u proizvodnji tjestenine (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije potrebno, a prednost pri zapošljavanju imat će organizirane i fleksibilne osobe, spremne na timski rad. Prijave primaju najkasnije do 10. listopada, a nude ti odlične uvjete rada, sjajne kolege te pozitivnu i poticajnu radnu atmosferu.

Želiš svoju karijeru razvijati u proizvodnom okruženju? Tragaš za bogatim i raznovrsnim karijernim iskustvom? Motivira te planiranje, rješavanje problema i unaprjeđenje procesa? Odlično! British American Tobacoo & TDR te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Specijalist elektronike i automatike (m/ž). Nude ti konkurentnu osnovnu plaću, varijabilni mjesečni bonus, godišnji bonus, plaćen topli obrok, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje, božićnicu, regres i dar za dijete, a rok za prijavu na oglas ističe 17. listopada.

Pet Network International je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. Uslijed stalnog rasta, svoj tim upotpunjuju motiviranim ljudima spremnim na rad u dinamičnom okruženju. Trenutno su u potrazi za Prodajnim savjetnikom (m/ž), a njihova ponuda uključuje odličnu radnu atmosferu, stručne edukacije, mogućnost razvoja, isplatu božićnicu i druge benefite, a prijave primaju do 12. listopada.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji: Skladištar u skladištu autoguma (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije potrebno, opis posla uključuje rad u skladištu autoguma - utovar, istovar, zaprimanje, slaganje te izdavanje guma, a novim kolegama nude dinamično okruženje, topli obrok i kompetitivnu plaću. Pošalji im svoj životopis do 15. listopada.

Tvrtka MAGNUS MAG traži Kurire/Dostavljače (m/ž) za rad u Zagrebu. Opis posla obuhvaća skidanje paketa s pokretne trake, zaduživanje paketa na dostavnu listu, slaganje paketa u vozilo te odlazak na teren i dostavu paketa na određenom terenu. Novim kolegama nude plaću od 1.000 eura, plaćen ili osiguran prijevoz te slobodne vikende, blagdane i praznike. Javi im se najkasnije do 11. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:01