PRIJAVE DO 28. 3.

Studenti i učenici, prijavite se na Student DIGI Awards 2022.!

Student DIGI Awards 2022.

Studenti i učenici,

u tijeku je nacionalni natječaj za mlade inovatore Student DIGI Awards 2022., koji vam daje priliku da se odmah, na početku svoje karijere bolje istaknete potencijalnim poslodavcima ili poslovnim partnerima!

Pozivamo vas da svoje inovativne projekte, bilo da su u fazi idejnog rješenja, prototipa ili već funkcionalnog proizvoda prijavite na natječaj do 28. ožujka jer uz vrijedno iskustvo, kontakte i promociju, najbolje čeka novčana nagrada, tj. nagradni fond od 50.000 kn.

Glavno preporučeno područje su digitalne transformacije, robotika, "smart city" i "smart villages" rješenja, primjene strojnog učenja i umjetne inteligencije, ostala preporučena područja su zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost, hrana i bio-ekonomija, moderno obrazovanje, turizam te edukacija.

Natječaj organiziraju treći put za redom Jutarnji list i zastupnik u Europskom parlamentu Valter Flego. Na natječaj je prošle godine prijavljen 21 projekt, a 10 najboljih bilo je predstavljeno u Jutarnjem listu.

Proučite Pravila natječaja i ispunite Prijavnicu do 28. ožujka! Čekamo vas!

#DIGIStudentAwards2022 #DIGIStudent

image

DIGI Awards

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:04